Logo MojaObčina.si

Vrhnika

DANES
1°C
-3°C
JUTRI
3°C
-1°C
Deli

Prihodnji petek vabljeni na dobrodelni koncert Lionsov!

Lions klub Vrhnika-Notranjska z letošnjim dobrodelnim koncertom pomaga učencem glasbene šole iz socialno ogroženih družin.

Vrhnika, 9. 10. 2017 – Lions klub Vrhnika-Notranjska v sodelovanju z Zavodom Ivana Cankarja Vrhnika v petek, 20. oktobra 2017, ob 19.00 uri organizira dobrodelni koncert, ki bo potekal v Cankarjevem domu na Vrhniki. Zbrana sredstva bodo v celoti namenjena Glasbeni šoli Vrhnika za plačilo šolnine učencem iz socialno ogroženih družin. Vsi izvajalci so se odpovedali honorarju.

Nastopili bodo Ansambel Saša Avsenika, Ylenia, Eva Hren, Alex Volasko, Anika Horvat, Družina Juvan, Norina Radovan, Blaž Vrbič, Darja Švajger in Alenka Godec, za glasbo v živo pa bosta poskrbela Lions band v sestavi Mirana Juvana, Vida Cepiča, Aleša Strajnarja, Jožeta Hauka in Petra Ogrinca ter godalni kvartet Quartissimo, ki deluje v okviru Glasbene šole Vrhnika. Prireditev bo vodil Vito Košir.

Vstopnice, katerih cena je 14 evrov, je mogoče kupiti v Turistično-informacijskem centru Vrhnika (TIC), na spletnem portalu mojekarte.si ter pol ure pred predstavo na blagajni Cankarjevega doma.

 

O Lions klubu Vrhnika-Notranjska
Lions klub Vrhnika-Notranjska je bil ustanovljen leta 1999 in je del mednarodnega lionističnega gibanja, ki združuje 1,4 milijona članov v več kot 200 državah in geografskih področjih sveta. V letošnjem letu mednarodno združenje Lions klubov praznuje 100-letnico obstoja.

Cilj lionizma je pomagati vsem, ki so potrebni pomoči. Ob temeljnem programu lionizma, tj. skrbi za slepe in slabovidne, slovenski Lionsi izvajajo še številne druge oblike pomoči, kot so pomoč slušno prizadetim, socialni programi, boj proti drogam in pomoč pri nabavi medicinske opreme. Delujejo tudi pri varovanju okolja ter pomagajo otrokom in mladim. Poslanstvo Lions klubov je ustvarjanje in krepitev duha sporazumevanja med ljudmi vsega sveta za človekoljubne potrebe ter prostovoljna pomoč v ožjih in širših skupnostih.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!