Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
8°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

Prejeli smo: podprimo Jureta

Premierju predlagam, da še enkrat premisli odločitev, da je sprejel odstopno izjavo Jureta Lebna, enega najboljših ministrov v vladi. Če se bodo zgodbe nadaljevale, bo premier moral slej ko prej sprejeti odločitev o lastnem odstopu. Mladi politiki, sicer pošteni, z znanjem in vizijo sprememb so, kot ugotavljam, lahek plen starim pokvarjenim mačkom, ki se drenjajo okoli političnega korita, in ne odnehajo in ne odnehajo.

Kam je dregnil Jure Leben kot okolski minister, da je postal v napoto? Kot Vrhničan bi rekel, v Kemis, eno največjih okolskih katastrof v Sloveniji. Kot je slišati, naj bi bila, kot jo imenujejo ljudje, smetarska mafija v Sloveniji močna, saj naj bi se tu premetavalo veliko denarja. Glede »makete« se naj najde pravega lumpa, ne verjamem, da bi bil Leben vpleten.

Nagovarjam bralce, veterane, upokojence, ne pustimo, da se kar tako menjajo najboljši kadri v državi , potem se pa čudimo, da mladi strokovnjaki bežijo v tujino.

No tu bi se premier lahko nekaj naučil od predsednika države, ki niti trznil ni, ko je neka »dama« pred dnevi skušala vplivati na njegovo  odločitev.

 

Vid Drašček Vrhnika.

Oglejte si tudi