Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
13°C
JUTRI
14°C
10°C
Oceni objavo

Vija vaja, na odru se dogaja

Vrhnika, 6. marec – Oder osrednjega kulturnega hrama v vrhniški občini so tokrat na že tradicionalni območni reviji plesnih skupin »Vija vaja« zasedli mladi iz občin Vrhnika, Borovnica in Log-Dragomer.
Publika si je v dobri uri lahko ogledala enajst plesnih nastopov oziroma ravno toliko različnih plesnih skupin in solistov iz omenjenih občin. Zvrsti v katerih so se predstavljali, so bile tako rekoč za skoraj vsak okus: od klasičnega baleta, jazz baleta, do hip-hop stila in navijaških gibov. Kratki in jedrnati nastopi verjetno niso pustili v dvorani pustili nikogar ravnodušnega, vsekakor pa tudi ne vodjo območne izpostave JSKD Nataše Bregant Možina, ki je na koncu vse pohvalila in se mentorjem zahvalila s cvetom pomladanskega tulipana.
Nad plesalci je strokovno bdela Petra Pikalo, samostojna ustvarjalka na področju kulture, plesalka, koreografinja, lutkovna animatorka in pedagoginja v kulturi, ki se je po koncu programa sestala z mentorji in mednje podelila svoj pogled na opravljeno delo.

Naj omenimo še nastopajoče: Cici Žabice, Žabice 3, Žabice 4 – Duo, Žabice 5 ter Otroška Cheer plesna skupina iz ŠŠD Log Dragomer, Oddelek plesne pripravnice2 inučenke 3. ter 4. razreda baleta Glasbene šole Vrhnika in Vesoljski povžki iz Stare Vrhnike. Poleg njih so program popestrile še plesalke Orientalske zvezdice iz Športnega društva Latino iz Medvod in iz Društva Panorama z Dobrove.

 

Gašper Tominc, foto: GT

Oglejte si tudi