Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
8°C
SOB.
25°C
7°C
Oceni objavo

Kino Bevke

Nova filmska sezona v Kinu Bevke, ki smo jo po dveh letih življenja na daljavo komaj čakali, se je jeseni začela z izjemnim obiskom. Kaže, da smo ljudje res željni kulturnih in družabnih srečanj, kino pa lahko ponudi oboje. Tudi v novem letu zato v Kinu Bevke pripravljamo prave poslastice in izbiramo različne filmske žanre za družinski kino obisk – od animiranih dogodivščin, igranih filmov za mlade do dokumentarcev, med vsemi pa posebno zanimanje žanjejo slovenski filmi. Ob filmih imamo vedno priložnost, da se o njih in o vsem, kar mlade gledalce v kinu zanima, pogovorimo. Filme v Kinu Bevke pospremimo s filmsko-vzgojnimi uvodi, pogovarjamo se o filmskih temah, v kinožrebu pa srečnim dobitnikom podarjamo posebna filmska darila. Ne zamudite naših filmskih dogodivščin in obiščite Kino Bevke! Vstopnina je 3 EUR za otroke in 4 EUR za odrasle.

FEBRUAR IN MAREC V KINU BEVKE

 

Nedelja, 12. 2. ob 17h: NAJBOLJŠI ROJSTNI DAN (animirani družinski film, sinhronizirano, 4+)

Zajček Karelček z ljubečo družino in hišnimi ljubljenčki živi v hiši na robu mesta. Kot mnogi petletniki tudi on hodi v vrtec in se igra s prijatelji v soseščini. Navajen je, da je vsa pozornost staršev namenjena njemu – a vse se spremeni, ko se rodi njegova sestrica Klara.

 

Nedelja, 26. 2. ob 17h: NAJBOLJŠI SUNE (družinski film, švedščina, podnapisi, 8+)

Sune se vrača, ponovno z veliko akcije in zabave za vso družino! Tokrat ga čaka dilema: koga postaviti na prvo mesto – dedka ali simpatijo? Tovrstne odločitve res niso mačji kašelj. Za povrh vsega pa mu štrene meša še prihodnji jaz.

 

Nedelja, 12. 3. ob 17h: ŠKRATELJC PRIPOROČA! DIVJA SLOVENIJA (slovenski naravoslovni dokumentarec, 6+)

Med visokimi alpskimi vrhovi se v snežni odeji skrivajo belke, kozorog pa ponosno dviga rogove. Mladič rjavega medveda se skobaca iz brloga. Belorepec z dvometrskimi perutmi se požene nad krapa. V morju plava jata kavalov. V filmu Mateja Vraniča se nam odstirajo osupljive podrobnosti iz živalskega sveta, združene v privlačne in poučne zgodbe, ki jih odlikujejo zanimivi posnetki.

 

Nedelja, 26. 3. ob 17h: ZAJČJA ŠOLA: VELIKA KRAJA JAJC (animirana dogodivščina, sinhronizirano, 4+)

Vsi v Zajčji šoli so v visoki pripravljenosti. Vodja tolpe mestnih zajcev Leo se želi enkrat za vselej znebiti velike noči in se zato združi z lisicami. Naš mali junak Maks mora skupaj z ostalimi zajčki napeti možgančke in zbrati ves svoj pogum, da bi preprečil lisicam, da bi za vselej uničile veliko noč. Maksova edina možnost je v sodelovanju z lisičkom Ferdinandom, ki ponudi svojo pomoč. Toda ali lahko zajec res zaupa lisici?

Oglejte si tudi