Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
4°C
NED.
14°C
3°C
Oceni objavo

ČAROBNO POTOVANJE V KINO BEVKE

Skrajni čas je, da se tudi v Bevke vrne KINO, eden od templjev skupnosti in sled urbane kulture vsakega kraja. Čeprav je ob vseh možnostih, ki se dandanes ponujajo za ogled filma v udobju domačega kavča, kino pravi dinozaver, je čarobnost velikega platna dokaz, da smo ljudje vendarle družabna bitja. Lepo je, če nekaj doživiš v družbi svojih prijateljev. Lepo je, če se o svojih doživetjih lahko s kom pogovarjaš. Lepo je, če ti ni dolgčas, čeprav si vse bolj želimo, da naš čas ne bi bil tako kratek. Lepo je, če izveš kaj novega in spoznaš koga ali kaj, kar ne poznaš. Kino s svojo stoletno tradicijo je vse to in več! In ko smo v zanosu novih tehnologij čezenj že skoraj naredili križ, je prišla epidemija. Kot strela z jasnega nas je zadelo spoznanje, kaj pravzaprav pomeni »brezstično«. V vseh mračnih nočeh je luč svetila tam, kjer so si ljudje lahko delili zgodbe, toplino, ljubezen in za-upanje

Nova sezona v Kinu Bevke bo zato skrbela za nepozabna druženja, zanimive pogovore in tematska presenečenja! Vsak mesec bomo obiskovalce kina razveselili z nagradnim žrebom, ki bo film na sporedu spremenil v pravo dogodivščino. Vabimo vse mulke in mulce ter mlade po srcu, da se nam pridružite že na prvem čarobnem potovanju!

Nedelja, 16. oktober ob 17 h: Čarobno potovanje na luno, sinhroniziran animiran družinski film

zimzelena različica Petra Pana pripoveduje zgodbo malega Petra, ki se skupaj z majskim hroščem, gospodom Brenčačem in gospodom Spančkom podajo na čarobno potovanje, da bi rešili Petrovo sestrico pred zlobnimi silami Meseca.

Lepo vabljeni !

ekipa Kina Bevke

Oglejte si tudi