Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Kdo je naš nasprotnik 5 Moč v meni

Kaj se zgodi, ko enkrat izvem, da je Življenje, ki ga poznam, umazana igra padlih angelov? Če je to kot strela z jasnega in sem verjela, da je bilo do sedaj življenje pravljica, potem je pač dobro, da se vendarle zbudim, četudi s strelo nad glavo. Ker pa že dolgo vem, da je življenje na tej ravni podla igra in se mi zdaj z razkrivanji to le še potrdi in zapolni vrzeli slutenj, sem olajšana. Zdaj razumem, kdo stoji za tem in kakšen interes ima. Zdaj poznam sovražnika in se lahko lotim prenove.

Do vrha sem sita smrtnih prisil, obveznosti, ki nimajo življenjske logike, musov, ki me privezujejo kot psa na povodec, zahtev, ki rušijo moj mir, rokov, ki me silijo v hitenje. Vem, da v tem nisem sama. Vsi smo že davno dospeli do roba znosnosti in prav je, da družno vzkliknemo dovolj in se poženemo v novo gradnjo kot sončnice proti soncu.

Ne potrebujem izobrazbe, ne učiteljev, ne duhovnikov, ne politikov, ne sivih 'eminenc' iz ozadje, ne bogate elite, ne umazanih korporacij...., da mi pišejo usodo. Potrebujem le dejavno dušo, ki razume govorico srca. Zdaj vem, da sem tu, da vzkliknem v svojem imenu in imenu vseh ljudi: 'Sem sijajno svobodno bitje Luči. Sem ustvarjalka neskončnih lepot. Potrebujem življenjsko svobodo, širino in obilje, da sploh lahko diham. Sem vladarka svojih energij in ustvarjam nebesa na Zemlji zdaj!'

Moč z vami, Marjeta Šumrada

Kdo je naš nasprotnik in zakaj nas noče v vednosti 6 Priprava na sprejem moči

Oglejte si tudi