Logo MojaObčina.si

Vrhnika

JUTRI
13°C
0°C
ČE.
14°C
-1°C
Deli
16412

Kako v manj kot 10-ih minutah prestaviti šotor s 1000 kvadrati? Oglejte si video!

Podjetje Barjans d.o.o. se v vrhniški industrijski coni nahaja že od leta 2003. Od takrat so svoje skladiščne prostore dograjevali in širili kar 5-krat.
Hitro povpraševanje in rast so reševali z dodatnimi tremi šotori, saj tako hitra gradnja novih prostorov ni bila mogoča. Težave so imeli tudi z nakupom in pripravo zemljišča, ki bi bilo primerno za tovrsten poseg.
V letu 2016 so ugotovili, da trendu rasti ne morejo več dohajati z še večjim številom šotorov, zato so se dokončno odločili za gradnjo. Do konca leta 2017 je načrtovana postavitev novega skladiščno-poslovnega prostora s približno 2000 kvadratnimi metri v dveh etažah.
Ker je bil zadnji in največji šotor tem načrtom v napoto, so se odločili za relokacijo tega objekta na spodnji del parcele. Tako so dobili prostor, kjer bo zrastel grajen objekt.
Senzacionalističen premik tako velikega šotora, ki ga je izvedlo podjetje Dvig d.o.o. z Vrhnike, si je na Facebook strani Barjansa ogledalo že več kot 17.000 ljudi. Ta številka pa zaradi zanimivega videa, ki je bil posnet v živo, še vedno raste.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi