Logo MojaObčina.si
DANES
7°C
5°C
JUTRI
10°C
4°C
Oceni objavo

Pogrebi Monumentum, s spoštovanjem - v spomin - v slovo


Profesionalno pogrebno moštvo bo poskrbelo za vse, s čimer se svojci srečujejo ob smrti svojega bližnjega;
prevoz in ureditev pokojnika, ureditev dokumentacije ter priprava za spoštljivo slovo od vašega najbližjega s širokim izborom cvetja, glasbe, pripravo ozvočenja in govora. Po željah pokojnika in svojcev opravimo civilni kot verski obred.

Posebnost je tudi ponudba, ki je do zdaj v Sloveniji še ni bilo – naročilo okrasnih žar preko spletne trgovine.

Vsi, ki bi želeli posebno okrasno žaro, lahko na spletni strani www.monumentum.si izbirajo med širokim izborom okrasnih biorazgradljivih, kovinskih ali lesenih žar. Prav tako pa je preko spleta možno naročilo cvetja z brezplačno dostavo v poslovilno vežico.

Na voljo smo vam tudi pri urejanju družinskega groba; čiščenje spomenika, nasutje novega peska, obrez grmovja in zasaditev novega nasada, osvežitev napisa na nagrobniku ali nov napis. Za večji poseg pa vam bodo naši zunanji izvajalci kvalitetno popravili spomenik, zamenjali nagrobno ploščo ali popravili zamaknjene stranice nazaj v prvotno stanje.

In ne nazadnje; Slovo opravimo po vaših željah z vsem spoštovanjem do pokojnika in svojcev. V pomoč smo vam pri pripravi na pogrebno slovesnost, kakor tudi po pogrebu.


S spoštovanjem - v spomin - v slovo

Oglejte si tudi