Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
5°C
JUTRI
22°C
9°C
Oceni objavo

Vrani Vransko:

Poletje je pred vrati in Vrani počasi zaključujemo tekmovalno sezono 2022/23, našo 16. po vrsti. Na tekmah širom Slovenije se borijo le še najmlajši Vrani, ekipi U-10 in U-12, ostale selekcije pa kot vsako leto pridno trenirajo do konca šolskega leta in se že pripravljajo na novo sezone košarke, ki se začne v septembru.

Tudi v letošnji sezoni smo izjemno veseli za našo člansko ekipo, ki je, predvsem v končnici tekmovanja, dodobra napolnila domačo dvorano na Vranskem in dokazala, da je dobra obiskanost tekem možna tudi v manjših krajih. Na glavnih tekmah sezone je število navijačev, gledalcev in podpornikov košarke preseglo 200. Vse več je tudi mladih vranov, ki so vključeni v treninge in tekmovanja, v letošnji sezoni jih je bilo krepko preko 100. Vse več je ljubiteljev in podpornikov, ki na takšen ali drugačen način podpirajo dobro zgodbo, ki jo že od leta 2007 pišemo Vrani na Vranskem. Članska ekipa ima dobro, mlado ogrodje in le korak smo oddaljeni od preboja v 3. SKL, se pa že pospešeno pripravljamo na sezono 2023/24, kjer bomo ta korak poskušali narediti.

Na tem mestu bi se radi zahvalili vsem otrokom in mladostnikom, ki vsakodnevno trenirajo košarko v naši lepi telovadnici. Hvala vsem staršem za zaupanje, podporo s tribun in vsakodnevne vožnje na treninge in tekme. Hvala Občini Vransko in ZKTŠ Vransko za podporo od vsega začetka obstoja društva. Hvala sponzorjem, s pomočjo katerih lahko nudimo dobre pogoje za delo. Skratka hvala vsem skupaj in vsakomur posebej, ki je bil tudi v letošnji sezoni kamenček v mozaiku Vranov.

Žan Ocvirk

Oglejte si tudi