Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
5°C
JUTRI
22°C
9°C
Oceni objavo

Zahvala za ŽAREK UPANJA

V petek, 24. 11. 2023, ob 19.00 se je v Športni dvorani Vransko na dobrodelnem koncertu zbralo veliko dobrih ljudi. Skupaj smo prižigali žarek upanja za otroški nasmeh. Koncert je organiziral Rotary club Žalec v sodelovanju z Občino Vransko in Osnovno šolo Vransko-Tabor.

Izkupiček je bil enakovredno razdeljen med dve šoli, in sicer med Osnovno šolo Frana Kocbeka Gornji Grad in Osnovno šolo Vransko-Tabor. Tako je našemu Skladu šole in vrtca Žarek upanja Rotary club Žalec namenil 3.000 evrov. Sklad finančno pomaga otrokom iz socialno ogroženih družin, da se lahko vsi enakovredno udeležujejo plačljivih dejavnosti, hkrati pa pomaga pri izvajanju vsebin, ki so v življenju vsakega otroka in mladostnika zelo pomembne. Tako sklad podpira delavnice o zdravju, prometni varnosti, varnosti na spletu, vzgojo za branje, vsebine s področja kulture, športa in podobne.

Iskreno se zahvaljujemo Rotary clubu Žalec, da imamo možnost sodelovati z njimi, prav tako gostiteljici Občini Vransko, ki je koncert pripeljala v naš domači kraj, za pomoč pri organizaciji pa tudi Občini Tabor.

Hvala vsem odličnim izvajalcem programa, ki so nastopili brez honorarjev. To so bili Policijski orkester, Matjaž Mrak, Dejan Dogaja, Chen Zimbalista, ansambli Mladi Poljanški, Golte, Potepini, Prebrisani muzikanti, Mateja Praprotnik Dolar in Valerija Šoster, Dejan Ikovic Bushi, Matej Zidarn in Aneja Krajnc, Matej Lebič in Yu generacija. Iz srca so zapeli tudi pevci otroškega in mladinskega pevskega zbora obeh šol z mentoricami.

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem, ki so z nakupom kart pokazali svojo dobrodelnost, pa tudi vsem, ki kakor koli podpirate Sklad šole in vrtca Osnovne šole Vransko-Tabor.

Vsem iskreno želimo lepe praznične dni in vse dobro.


Otroci in kolektiv Osnovne šole Vransko-Tabor z ravnateljico Majdo Pikl

Oglejte si tudi