Logo MojaObčina.si
DANES
23°C
5°C
JUTRI
23°C
6°C
Oceni objavo

Pestro športno poletje ŠRD Ločica pri Vranskem

ŠRD Ločica je vso poletno sezono skrbelo za pestro športno dogajanje. V pomladnih mesecih se je odvijala liga Molojado, kjer so fantje iz Motnika, Ločice, Jakovega Dola in Domžal igrali dvojice. V dveh mesecih igranja ob torkih in četrtkih sta postala zmagovalca lige Borut Markovič in Peter Pečovnik.

23. in 24. junija smo organizirali tradicionalno igranje odbojke 24 ur s sloganom Vzdržljiv športu  vzdržljiv v življenju. Kar 32 igralcev je ves dan in vso noč igralo odbojko v dvojicah ali trojicah. Poleg odbojke so bili še zabavni športni izzivi; mini namizni tenis, košarka, koruzomet, tek okoli kola, balinčki in badminton. Sami smo ves dan skrbeli za prehrano in dobro počutje z glasbo. Imeli smo lepo število obiskovalcev, ki so igralce spodbujali v igri.

Julija in avgusta so naši člani in članice igrali odbojko na bazenu v Celju. Članice so osvojile prvo mesto, člani, ki so imeli dve ekipi, pa prvo in drugo. Na tem mestu čestitke vsem.

Avgusta smo organizirali tradicionalni Mirkov memorial mešanih dvojk. Naši člani  so se udeležili tudi številnih drugih turnirjev tako po Sloveniji kot tudi na Hrvaškem. Septembra smo organizirali 1. Lady beachvolley turnir, ki pa smo ga zaradi majhnega števila udeleženk spremenili in odigrali skupaj s fanti. Večkrat smo se tudi organizirali in skupaj s kolesi ali peš podali v hribe, še posebej radi smo obiskali bližnjo Menino planino in klopco na Marovtovem griču.

Zaključek poletja smo odigrali ob gledanju bojev slovenske reprezentance in se veselili njihovih uspehov.

Športni pozdrav ŠRD Ločica

Maja Jerman

Oglejte si tudi