Logo MojaObčina.si
JUTRI
24°C
6°C
PON.
27°C
4°C
Oceni objavo

Obvestilo o zapiranju parkirišča za stavbo vrtca

Čez parkirišče za stavbo vrtca poteka intervencijska pot. Gasilci se zaradi prenatrpanega parkirišča in neustrezno parkiranih vozil vedno pogosteje soočamo s težavo, da je izvoz z intervencijskimi vozili otežen ali celo onemogočen. Najpogosteje do takšnih situacij prihaja, kadar se na nogometnem igrišču (Stadionu Videm Vransko) odvijajo nogometne tekme ali drugi dogodki z večjim številom obiskovalcev in vsak dan, v času, ko starši pripeljete v vrtec svoje otroke oziroma prihajate ponje.

Skupaj z Občino Vransko in Nogometnim klubom Vransko smo sklenili, da je edina učinkovita rešitev, da se v času bolj obiskanih dogodkov parkirišče zapre, obiskovalce pa se preusmeri na parkirišče za Športno dvorano Vransko.

Vse, ki svoja vozila parkirate na tem parkirišču, prosimo, da upoštevate talne označbe parkirnih mest in nikakor ne puščate vozil na intervencijski poti ali pred vrati gasilskega doma.

V soboto, 13. maja 2023, se bo pred gasilskim domom PGD Vransko odvijalo Tekmovanje gasilske mladine Gasilske zveze Žalec v orientaciji. Parkirišče bomo takrat zaprli že večer prej, torej 12. 5. 2023 ob 22.00, da bomo  lahko zjutraj nemoteno pripravili prizorišče ter zagotovili varnost otrok.


Za dodatne informacije smo na voljo na telefonski številki 031 729 953.

Hvala za razumevanje.

PGD Vransko

Oglejte si tudi