Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
9°C
JUTRI
19°C
13°C
Oceni objavo

Regijski dogodek »SBC pri vas«

SBC – Klub slovenskih podjetnikov bo v sredo, 15. februarja, gostoval v Tehno parku Celje, Gubčeva 1, 3000 Celje.

Predsednik Joc Pečečnik in člani upravnega odbora kluba SBC, ki združuje lastnike najuspešnejših slovenskih podjetij, se bodo srečali z vašimi župani, ključnimi podjetniki, prosvetnimi delavci, predstavniki podpornega gospodarskega okolja in drugimi vidnejšimi osebami iz vašega lokalnega okolja.

Sogovorniki bodo spregovorili o ključnih temah, ki so pomembne za policentrični razvoj lokalnega okolja, spodbujanje podjetništva ter prispevka k napredku družbe in zagotavljanju blaginje.

ORIS DOGODKA, KI SE BO ZAČEL OB 12. URI:

- Kratka predstavitev SBC – Kluba slovenskih podjetnikov (predsednik SBC Joc Pečečnik)

- Okrogla miza: Skupno nastopanje članov SBC in občin za razvoj boljšega podjetniškega okolja:

➢ dobre prakse povezovanja med podjetniki in lokalnimi skupnostmi (npr. kako pritegniti podjetnike v lokalne podjetniške cone),

➢ izzivi podjetnikov v lokalnih okoljih,

➢ privabljanje mladih v lokalna okolja,

➢ decentralizacija Slovenije. - Podpis Pisma o nameri (partnerstvo med občinami in SBC) - Druženje ob pogostitvi - Zaključek predvidoma ob 14.45

Na dogodek so vabljene občine Savinjske regije: MO Celje, MO Velenje, Braslovče, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Polzela, Podčetrtek, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah Šoštanj, Šmartno ob Paki, Štore, Tabor, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec.

ZAKAJ ŽELIMO, DA SE NAM PRIDRUŽITE?

Spoštovane predstavnice in predstavniki medijev, veseli bomo vašega zanimanja za dogodek, ki bo gotovo ponudil veliko iztočnic in vsebine, zanimive za splošno javnost iz vaših občin.

Za še boljšo prihodnost Slovenije smo soodgovorni vsi, ki živimo v tej naši lepi deželi. Pomembno vlogo pri tem imajo podjetniki in vsi, ki sooblikujejo lokalne skupnosti. Zato je prav, da vsi našteti stopijo Dunajska cesta 119, 1000 Ljubljana info@sbc.si www.sbc.si skupaj, izmenjajo izkušnje vsak s svojega področja in najdejo pravo pot za nadaljnji razvoj in blaginjo družbe.

Vidimo se v sredo, 15. februarja 2023. Za več informaciji nam lahko pišete na: jerneja.lampret@sbc.si Z lepimi pozdravi.

O SBC – Klubu slovenskih podjetnikov

SBC – Klub slovenskih podjetnikov združuje 400 vrhunskih podjetnikov, inovatorjev in vizionarjev, ki so lastne ideje in znanje pretvorili v uspešne poslovne zgodbe. Kot močni izvozniki, nosilci napredka in razvoja, sodelujejo z največjimi svetovnimi znamkami, soustvarjajo rešitve prihodnosti, ki so trajnostne, okoljsko nevtralne, ustvarjene za blaginjo ljudi ter ožje in širše skupnosti. Predsednik kluba je Joc Pečečnik (skupina Elektronček), podpredsednika pa sta Igor Akrapovič (Akrapovič) in Jure Knez (Dewesoft).

Oglejte si tudi