Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
-0°C
JUTRI
19°C
3°C
Oceni objavo

MIKLAVŽEV TURNIR 2019

 

Smo že skoraj v drugi polovici decembra in kot vedno v tem času vam poročamo o našem tradicionalnem Miklavževem turnirju v rekreativni odbojki za ženske. 

December smo začeli tako, da smo člani Športnega društva Vransko v ponedeljek, 2. 12. 2019, organizirali občni zbor. Na občnem zboru smo potrditi mandat dosedanjemu vodstvu, obravnavali tekoče zadeve ter pregledali prihodke in odhodke društva. Najbolj obširna točka dnevnega reda je bila organizacija in izvedba Miklavževega turnirja. 

Miklavžev turnir se je odvijal v soboto, 7. 12. 2019, v Športni dvorani Vransko. Prijavljenih je bilo 9 ekip, ki so kot vedno prihajale iz vseh smeri naše lepe dežele: s Koroške, iz Ljubljane, Celja, Rečice, Mozirja, Ločice ter  dve domači ekipi. Tekme so potekale na dveh igriščih, tretje igrišče je bilo namenjeno ogrevanju ekip. Sistem igranja je bil pripravljen tako, da  je vsaka ekipa odigrala kar nekaj tekem in s tem resnično namenila ta dan odbojki. Bistvo našega turnirja je igrati odbojko in se družiti. Turnir vedno zaključimo z izbrano pogostitvijo in  druženjem v jedilnici šole. Hvala OŠ Vransko. Seveda je Miklavž zopet priskrbel tudi obilna darila za vse igralke in člane, ki so pomagali pri izvedbi turnirja. Miklavžu so pri polnjenju darilnih vrečk pomagali: DECATLON, Parnad, Lidl, VB equip, MI2outlet, BSH Hišni aparati, d. o. o., Odelo Slovenija, Halder, d. o. o.,  Chipolo, TUŠ, d. o. o., Javna agencija Republike Slovenije za varnost prometa, Hiša Lisjak in Pernod Richard Slovenije, d. o. o. Vsem se iz srca zahvaljujemo.

                                                                                                                   Članice ŠD Vransko

Oglejte si tudi