Logo MojaObčina.si
DANES
3°C
-4°C
JUTRI
4°C
0°C
Oceni objavo

Aktivnosti na LAS projektu UCZRP v preteklih dveh mesecih

V preteklih mesecih smo prekopski gasilci kljub ukrepom za preprečevanje epidemije aktivno delali na našem evropskem projektu  kot je to že v navadi, vedno v skladu z navodili NIJZ.

Sedaj so naši prostori po večini že dobili končen izgled - tako garaža kot tudi sejna soba/učilnica.

Manjkajo nam le še pohištvo v sejni sobi, zaključna dela v stranišču ter zadnja manjša dela - nato bo gradbeni del projekta zaključen. Tako se bomo tudi lažje ukvarjali s samim vsebinskim delom projekta.


Zadnjih nekaj mesecev smo poleg gradbenih del tudi vztrajno pripravljali prezentacije ter gradiva za izvedbo tečajev, za katere smo se ob prijavi na projekt obvezali, da jih bomo izvedli. Ker so predvsem gasilski tečaji za mladino dokaj obsežni, smo porabili res zelo veliko ur, da smo ustvarili vse materiale, s katerimi bomo gasilstvo lahko približali mladim. S pridobljenimi znanji bodo lahko kvalitetno sodelovali na tečajih za gasilske pripravnike.


V naših prostorih je po novem tudi vsa avdio/video tehnika, interaktivne lutke za oživljanje ter defibrilatorski simulator. Vse to bo izjemno pripomoglo k še kvalitetnejšim predavanjem.


V mesecu marcu bomo ob spoštovanju vseh ukrepov ki bodo takrat veljali, izpeljali večino tečajev, ki smo jih načrtovali. Vendar brez skrbi  tudi v prihodnjih mesecih bomo za vas izvajali podobna izobraževanja. Že sedaj lahko izkažete interes za udeležbo, tako da nam pošljete elektronsko sporočilo ali nas kontaktirate preko naše facebook strani.


Na pomoč!


PGD Prekopa-Čeplje-Stopnik

Oglejte si tudi