Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
-0°C
JUTRI
19°C
3°C
Oceni objavo

Vabilo na Webinar o projektu PKMO

Nacionalni inštitut za javno zdravje in Fakulteta za zdravstvo Univerze na Primorskem sta vzpostavila spletno stran http://www.pkmo.si, ki lahko za delavce in delojemalce predstavlja pomembno pomoč pri premagovanju težav, s katerimi se soočajo zaradi svojega delovnega okolja. Spletna stran vsebuje spletno orodje, ki deluje na način, da posameznik ali delodajalec izpolni vprašalnik in na podlagi tega dobi priporočila, ki bodo prilagojena njegovim delovnim pogojem. Vsi nasveti so nazorno prikazani z ilustracijami in fotografijami. Več o projektu je dostopno na spletni strani NIJZ:  https://www.nijz.si/sl/spletno-orodje-z-ukrepi-za-preprecevanje-in-obvladovanje-kostno-misicnih-obolenj-in-psihosocialnih.


V okviru aktivnosti promocije zdravja na delovnem mestu bo v sodelovanju z Združenjem svetov delavcev Slovenije organiziran spletni dogodek, ki bo potekal 19. 5. 2021, s pričetkom ob 13. uri.

Prijava je možna do ponedeljka, 17. 5. 2021. Spletni dogodek bo potekal preko aplikacije ZOOM Webinar, prijava pa je možna prek naslednje povezave: https://anketa.nijz.si/a/

V upanju, da se nam pridružite, Vas lepo pozdravljamo!


Oglejte si tudi