Logo MojaObčina.si
JUTRI
11°C
3°C
NED.
14°C
2°C
Oceni objavo

Pestra izbira storitev

V nekdanjih prostorih frizerskega salona Antonije Hren v bližini cerkve v Vojniku je s 1. aprilom 2019 spet zasijala luč. Salon je bil nekaj časa zaprt, po nekaj mesecih pa je ponovno zaživel pod imenom Frizerstvo Frančy.
Franja Pogladič je že od otroštva vedela, da bo postala frizerka. Po končani osnovni šoli se je vpisala na frizersko. Med šolanjem je ogromno prakse pridobila v frizerskih salonih in tudi doma, kjer je strigla domače in prijatelje. Po šolanju se je najprej posvetila družini. Po rojstvu dveh sinov se je v frizerskem salonu redno zaposlila in se še dodatno izobraževala in sledila modnim smernicam frizerske stroke.

 

Po sedmih letih so se ji uresničile dolgoletne sanje. S pomočjo domačih je v Vojniku odprla svoj frizerski salon. Poleg striženja nudi še druge storitve, kot so podaljševanje in barvanje trepalnic, podaljševanje nohtov, barvanje in oblikovanje obrvi, na željo moškim uredi tudi brado.

 

Potrudi se za vsako stranko. Po predhodnem dogovoru uredi pričeske tudi izven delovnega časa, tako da so ljudje lahko urejeni na raznih slavnostnih dogodkih, kot so poroke, birme ali obhajila. Ker se udeležuje raznih izobraževanj po salonih, je nenehno v trendu. Svojim strankam glede pričesk tudi svetuje.

 

Ker so poleg slik najmodernejših pričesk objavljene tudi razne nagradne igre, vabi frizerstvo Frančy, da jih spremljate na FB strani https://www.facebook.com/franjapogladic/.

Če si želite urejeno pričesko, se lahko v nov, urejen in prijazen salon naročite osebno med delovnim časom, ki je od ponedeljka do petka od 8. do 13. ure ali popoldan po telefonu (070 847 646). Za vse storitve lahko kupite tudi darilne bone.

Tekst in foto: Nuša Lilija

Oglejte si tudi