Logo MojaObčina.si
JUTRI
11°C
3°C
NED.
14°C
2°C
Oceni objavo

POMEMBNO OBVESTILO ZA OBISKOVALCE ZP VOJNIK

V ZP VOJNIK VELJA OD  1. JUNIJA DO 31. AVGUSTA 2022 POLETNI DELOVNI ČAS

V Zdravstveni postaji Vojnik bodo do 31. 8. 2022 delali samo v dopoldanskem času.

Vljudno prosijo vse uporabnike, da preglede in administrativne zadeve (naročanje receptov, napotnic, medicinsko tehničnih pripomočkov itd.) uredijo v dopoldanskem času pri svojem izbranem osebnem zdravniku ali pri zdravniku, ki ga nadomešča.

Za obravnavo, ki ne more počakati na naslednji dan, lahko bolnik izjemoma v popoldanskem času poišče pomoč v ZD Celje, za pregled se mora obvezno predhodno naročiti (kontaktna številka 03 543 40 00). V primeru nujnih stanj je potrebno obiskati urgentni center Splošne bolnišnice Celje oz. poklicati telefonsko številko 112.

Vstop v ZP Vojnik je do preklica še vedno mogoč le za naročene paciente. Naročila sprejemajo preko telefona, elektronske pošte ali osebno na triaži na vhodu.

Skladno z Odlokom o prenehanju veljavnosti Odloka o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19 nošenje zaščitnih mask v zdravstvenih ustanovah ni več obvezno. Nošenje mask pa še vedno priporočajo starejšim osebam, kroničnim bolnikom in osebam z oslabljeno imunostjo. Maske ostajajo obvezne pri pacientih z znaki respiratornih okužb (kašljanje, kihanje, boleče grlo, zamašen nos, povišana telesna temperatura, izcedek iz nosu ali oči, glavobol, bolečine v mišicah).

Dodatne informacije:

prim. Jana Govc Eržen, dr. med., predstojnica OE ZP Vojnik in ZP Dobrna,

jana.govc-erzen@zd-celje.si

 

Snežana Delakorda, m: 041661178, snezana@prima-komunikacije.si

 

Oglejte si tudi