Logo MojaObčina.si
JUTRI
9°C
4°C
PET.
16°C
1°C
Oceni objavo

Zahvala družine Verdinek za pomoč

Drage Frankolovčanke, dragi Frankolovčani, spoštovani dobri ljudje,

našo družino je v petek, 28. januarja 2022, prizadela velika nesreča. V požaru, ki je izbruhnil okoli 23. ure, je bila uničena naša hiša. Z ognjem se je borilo več kot 60 gasilcev domačega in okoliških prostovoljnih gasilskih društev. Mansarda je v celoti zgorela, zaradi velike količine vode pa je bil uničen tudi velik del spodnjih prostorov, saj je voda pritekla prav v klet. Težko je z besedami opisati vsa občutenja in hvaležnost, saj je »hvala« in  »tisočkrat hvala« premalo.

Najprej bi se želeli zahvaliti vsem požrtvovalnim gasilcem, ki so se borili z ognjenimi zublji. Iskrena hvala tudi članom PGD Frankolovo, ki so prvo februarsko soboto opravili veliko delo – odstranili so ostanke požara. Hvala tudi vsem sosedom in prijateljem, ki so takoj priskočili na pomoč.

Najtoplejša zahvala gre tudi vsem vam, ki sta na kakršen koli način po svojih močeh prispevali, da naš dom že obnavljamo. Hvala Krajevni skupnosti Frankolovo, Župnijski Karitas Frankolovo, KO RK Frankolovo, KO RK Nova Cerkev, vsem ostalim društvom, vsem, ki ste po prispevku v oddaji Tednik na TV SLO 1 poslali sporočila ali nakazali denar. Hvala pobiralcem v kraju in seveda vsem vam, ki ste nam velikodušno pomagali. Hvala, ker nam stojite ob strani in hvala, ker je z vašo prisotnostjo breme lažje in prihodnost lepša.

Družina Verdinek

Foto: arhiv PGD Frankolovo

Oglejte si tudi