Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
23°C
6°C
Oceni objavo

Termo, varčno ogrevanje in hlajenje

Prihaja čas, ko bomo v svoje domove z veseljem stopili tudi zato, ker nas bo zunaj zeblo. Ne glede na vir ogrevanja, pa naj si bodo drva, peleti ali kurilno olje, je v uporabi veliko zastarelih sistemov, s katerimi prekomerno onesnažujemo okolje in preveč plačujemo za ogrevanje. S podjetjem Termo znižate stroške ogrevanja in poskrbite za čist zrak v svoji okolici.
Pomoč pri izbiri vrste ogrevanja in pri pridobivanju sredstev ekosklada vam nudi podjetje Termo, s sedežem v Arclinu 78/a. Pogovarjala sem se z njegovim lastnikom. Leon Vrečko nam je predstavil svojo dejavnost: »Za naročnika po ogledu objekta izberemo najprimernejši ogrevalni sistem (drva, pelete, plin, toplotno črpalko). Nudimo široko paleto sistemov s poudarkom na toplotnih črpalkah. Stranki ponudimo optimalno rešitev za vsak posamezni primer. Prav tako jim pomagamo urediti subvencijo preko ekosklada. V zadnjem času se naročniki največkrat odločajo za zamenjavo ogrevanja s toplotno črpalko zrak–voda. Vedeti moramo, da imamo tudi druge vrste toplotnih črpalk, kot so npr. voda–voda ali zemlja–voda (zemeljski kolektor ali geosonda), ki so bolj učinkovite, na žalost pa pri strankah kar malo zapostavljene, zaradi malenkost dražje izvedbe. Imajo  pa še eno veliko prednost, to je daljša življenjska doba.«


Zakaj odločitev za to poslovno pot?

Ker sem v osnovi tehnični tip, sem se odločil za poslovno pot, ki me že dolgo veseli kot konjiček, ki pa je z novo pridobljenimi certifikati in usposabljanji s področja hladilne tehnike in ogrevanja postal moja nova poslovna pot. Vse z namenom, da svoje znanje posredujem tudi strankam na trgu in jim pomagam pri optimalnih rešitvah s področij hlajenja, ogrevanja in izvedbe strojnih inštalacij.


Kaj je ključnega pomena, da so kupci zadovoljni?

Kot podjetnik se zavedam, da je kakovostna izvedba bistvenega pomena za zadovoljstvo stranke in dolgotrajno delovanje vgrajenih sistemov, zato sodelujem na objektih, tudi pri izvedbi, tako so napake zmanjšane na minimum. Za svoje sodelavce skrbno izbiram preverjene  kakovostne strokovnjake s tega področja.


Kako do večjih prihrankov in manj škodljivih izpustov?

Specializirani smo za prodajo in montažo energijsko varčnih ogrevalnih sistemov visoke kakovosti in hladilnih naprav za kleti in shrambe (za hranjenje živil), talnega gretja in prezračevanja z rekuperacijo, ki z uporabo obnovljivih virov uporabnikom prinašajo boljšo kakovost bivanja, večje prihranke pri stroških ogrevanja in manj škodljivih izpustov v okolje.


Kakšen je vaš pristop?

Pristop k stranki je oseben, individualen, strokoven, kar se dogovorimo ob ponudbi, to drži, brez skritih stroškov. Za sisteme, ki jih vgrajujemo, so zdaj še možna tudi nepovratna sredstva ekosklada, s katerimi želimo uporabnike še dodatno pritegniti v bolj ekološko rabo energije.


Zakaj izbrati podjetje Termo, Leon Vrečko s. p.?
Da vam bo pozimi toplo in poleti prijetno hladno, z nizkimi stroški.

Smo odzivni, držimo se dogovorjenih rokov, prisluhnemo željam stranke, delamo na širokem področju različnih ogrevalnih sistemov in strojnih inštalacij,  zato vam lahko nepristransko svetujemo o primerni izbiri ogrevalnega vira in pomagamo pri pridobitvi subvencije preko ekosklada.


Tekst: Lidija Eler Jazbinšek

Foto: osebni arhiv Leona Vrečka

Oglejte si tudi