Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
5°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Klubski fitnes: TRIM SOBA

Zdrav življenjski slog, redna vadba in uravnotežena prehrana so stvari, ki jih moramo upoštevati, če želimo dobro in kakovostno živeti. V naravi človeka je, da nerad menja svoj ustaljeni ritem, vendar je včasih treba kaj dodati. V primeru zdravstvenih težavah, pri prekomerni teži ali pa zaradi želje po gibanju imamo v Vojniku v prostorih Društva upokojencev na Celjski cesti 17 se ponuja možnost vodene vadbe ali pa najema fitnesa.
Štefan Zabret, profesor športne vzgoje in inštruktor fitnesa, je odprl trim sobo, kjer lahko po posvetu izberete obliko vadbe, ki bo primerna za vas. Izbira je odvisna od nasveta vaditelja, ki na osnovi razgovora, uvodnega treninga, ki pokaže motoriko človeka in sposobnosti posameznika, določi program vadbe, ki ustreza posamezniku. Najbolj smo odprti tudi v vadbi, če posameznik ali skupina opredeli problem, ki mu je dal zadnji impulz. Vsebine, za katere se odločate, za nas obsegajo poprave drž, funkcionalnosti (SemFunkcional), hujšanje (SemVital), lahko rehabilitacijo po poškodbi ali po težnji za zdravem gibanju.

 

Na izbiro imate: Program Vitalno v letu 2020 (senior vadba): s partnerjem programa vadbe za upokojence – seniorje, Fitnes zveze Slovenije, osebni treningi: za manjše skupine (pristen odnos pomeni večji motiv za vadbo), vodilo vadbe je skozi igro ustvarjati nove gibe, krožna fitnes vadba (fitnes za skupine po ali pred delom), najem fitnesa.

 

Če  se odločate za vadbo, vas bo morda prepričala prav zimska akcija pod sloganom Plača eden, migata dva. Vadba je primerna za starša in otroka, babico in vnuka, dedka in babico…Zimska akcija je kot nalašč za medgeneracijsko zgubljanje kilogramov, pomoč pri zdravljenju ali pa samo za zdravo ohranjanje kondicije. Trim soba je namenjena starejšim, odraslim in otrokom.  Pokličite Štefana Zabreta na telefon 051 303 707 / fb: trim soba ali napišite vprašanje na fitnescentervojnik@gmail.com

 

Tekst in foto: Lea Sreš

 

Oglejte si tudi