Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
1°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

Tetka jesen v Vrtcu Mavrica Vojnik

Oktobra smo v popoldanskem času v vrtčevskih enotah Vojnik in Frankolovo v okviru Sklada vrtca obeležili prihod TETKE JESENI.
Družinam smo pripravili pester nabor jesenskih dejavnosti. Trebuščke smo napolnili s pečenimi dobrotami narave, kot so pečena jabolka in pečen krompir. Sladkali smo se tudi s pečenim kostanjem, pri čemer so nam v Vojniku pomagali pri peki PD Vojnik, na Frankolovem pa PGD Frankolovo. Obema društvoma se iskreno zahvaljujemo in verjamemo, da bomo tudi v prihodnje tako dobro sodelovali in si pomagali. Sklad vrtca je s pomočjo različnih donacij za otroke pripravil tudi KOLO SREČE z zelo zanimivimi nagradami, ki so jih vsi otroci prejeli s prostovoljnimi prispevki staršev. Z zbranimi sredstvi bomo prispevali k obogatitvi življenja in dela vseh naših otrok.

Zelo smo veseli in hvaležni za tako čudovito druženje, saj je vsak s svojim trudom prispeval delček sebe v mozaiku jeseni, tako otroci kot starši in vsi zaposleni v našem vrtcu, kar je obogatilo naše druženje in sodelovanje. Posebej hvala ravnateljici vrtca ge. Martini Ošlak za vso podporo in pomoč pri izvedbi prireditve, velika zahvala in pohvala pa velja tudi vsem staršem in otrokom, saj prireditve brez njih ne bi bilo … to so doživetja, ki nas notranje bogatijo, navzven pa odpirajo nove poti … poti, ki nas povezujejo, združujejo.

 »SKUPAJ PO POTI MAVRICE«

Tekst: Damjana Horvat in Klaudija Lubej

Foto: Klaudija Lubej, Damjana Horvat in Martina Ošlak

Oglejte si tudi