Logo MojaObčina.si

Vojnik

DANES
10°C
-3°C
JUTRI
7°C
-5°C
Deli
4527

Dan odprtih vrat v Vrtcu Mavrica Vojnik

Spoštovani starši in dragi otroci!

                                                                                          *

Vabimo vas na dan odprtih vrat Vrtca Mavrica Vojnik, ki bo v četrtek, 22. marca 2018, od 17. do 18. ure v enotah Vojnik, Frankolovo, Socka in Šmartno v Rožni dolini.


Pridružite se nam v igralnih kotičkih, kjer bomo prebirali knjige, poslušali pravljice, se igrali in ustvarjali. Ogledali si boste prostore vrtca in dobili odgovore na svoja vprašanja. Dan odprtih vrat je namenjen otrokom, ki ne obiskujejo vrtca in si želijo spoznati življenje in delo v vrtcu. Prosimo, da s seboj prinesete copate.

Vpis predšolskih otrok v programe vrtca za šolsko leto 2018/2019 pa bo potekal od ponedeljka, 9. aprila, do petka, 13. aprila 2018, v Vrtcu Mavrica Vojnik (pisarna svetovalne delavke) vsak dan od 8. do 15. ure in v torek do 17. ure.


Vloge za vpis otroka v vrtec starši dobijo ob vpisu ali na spletni strani Vrtca Mavrica Vojnik. Vpis bo potekal za vse enote Vrtca Mavrica Vojnik (Vojnik, Frankolovo, Socka, Šmartno v Rožni dolini in Nova Cerkev). Za vpis potrebujete osebne podatke otroka in staršev oz. zakonitih zastopnikov (EMŠO ipd.). Vse potrebne informacije dobite pri svetovalni delavki Martini Ošlak (tel. št. 03 780-00-21) in v tajništvu (tel. št. 03 780-00-00).


Vljudno vabljeni!


Veselimo se druženja z vami.


Tekst: Simona Žnidar

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!