Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
11°C
ČET.
23°C
9°C
Oceni objavo

Zapoj z menoj!

V četrtek, 23. aprila 2015, je v dvorani POŠ Nova Cerkev potekala tradicionalna pevska prireditev z naslovom »Zapoj z menoj«, kjer smo se zbrali pevci različnih pevskih zborov Osnovne šole Vojnik in njenih podružnic. Nastopili smo Mladinski pevski zbor OŠ Vojnik, Otroški pevski zbor OŠ Vojnik, zbor učencev prvega razreda in Ženski pevski zbor zaposlenih na OŠ Vojnik, vsi pod vodstvom Emilije Kladnik Sorčan, otroški pevski zbori POŠ Nova Cerkev pod vodstvom Sabine Penič, POŠ Socka pod vodstvom Suzane Jelenski in POŠ Šmartno v Rožni dolini pod vodstvom Vesne Kotnik.
Nekateri učenci smo se v Novo Cerkev pripeljali z avtobusom, drugi so prišli sami ali s starši. Ob 17.15 smo imeli še kratko vajo. Potem smo se oblekli v rdeče, rumene, zelene, oranžne ali vijoličaste majice z napisom OŠ Vojnik. Ob 18. uri, ko smo se vsi zbrali, se je začel nastop. Prireditev sta povezovali Špela Gosnik in Evelina Pristovšek, učenki 8. razreda. Na prireditvi sta predstavnika društva Izvir iz Nove Cerkve in Turističnega društva Vojnik predala predsednici šolske skupnosti izkupiček sredstev, ki so bila zbrana s prodajo keramičnih izdelkov, ki so jih učenci z mentorji izdelali v delavnici prijaznosti v Sorževem mlinu.

Za zaključek smo se na odru zbrali vsi nastopajoči zbori, da smo zapeli pesmi Bila je huda mravljica in Mi se 'mamo radi. Domov smo odšli skupaj s starši ali pa smo se vrnili z avtobusom.

Bilo je lepo in komaj čakam, da drugo leto spet zapojemo.

 

Mia Marguč, 7. a

Foto: Jure Vovk

Oglejte si tudi