Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
23°C
6°C
Oceni objavo

Dobrodelni kostanjev piknik

Šolski sklad OŠ Antona Bezenška Frankolovo je lep jesenski ponedeljkov popoldan popestril s kostanjevim piknikom. Za učence in starše smo pripravili prijetno druženje, na katerem smo s prostovoljnimi prispevki zbirali denar za pomoč učencem pri plačilu šole v naravi, prehrane, dejavnosti, ki jih šola izvaja v okviru nadstandardnega programa in nakupa knjig za šolsko knjižnico.
Kot vedno je bila največja gneča pri srečelovu, kjer so nam posamezna podjetja velikodušno darovala dobitke. Člana šolskega sklada, g. Zoran in g. Blaž, sta spekla veliko kostanja, ki so ga nabrali naši učenci. Pridni kuharici, ga. Gizela in ga. Brigita, sta pripravili odličen jabolčni zavitek, ki je izjemno teknil. Druženje smo popestrili tudi z raznimi igrami, kjer so lahko sodelovali tako starši kot učenci ter razvili pravo tekmovalno vzdušje. Učenci so poskrbeli tudi za glasbo.

 

Zahvaljujem sem vsem, ki so pomagali pri organizaciji piknika, velikodušno prispevali dobitke, nakazali sredstva v šolski sklad, predvsem pa hvala staršem in učencem za res velik obisk, s katerim ste podprli našo akcijo.

 

Tekst: Suzana Šafarič

Foto: Branko Dragar

Oglejte si tudi