Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
1°C
JUTRI
14°C
-1°C
Oceni objavo

Saška Nerat viceprvakinja na državnem prvenstvu veteranov

V soboto, 4. aprila 2018, je potekalo državno prvenstvo veteranov v streljanju z zračnim orožjem v Ljubljani, ki so se ga udeležili tudi naši strelci. Najuspešnejša je bila članica Saška Nerat, saj je osvojila 2. mesto v kategoriji veteranke nad 40 do 50 let, kar je čudovit uspeh, še posebej zaradi našega malce skeptičnega pristopa, saj smo letos prvič v zadnjih letih sodelovali na državni ravni.
Moški del je bil malo manj uspešen, ampak izkušnja je bila čudovita in drugo leto nas gre na tekmovanje več. Saški iskreno čestitamo in se zahvaljujemo njeni družini, ki jo pri strelstvu podpira. Že v mladosti je pri rosnih 14 letih kot mladinka strelske družine Celje osvojila 4. mesto v Jugoslaviji in je tudi lastnica naziva "mojstrica streljanja" in ima še cel kup priznanj in medalj. Rečemo lahko, da nam je v ponos in spodbudo, da tudi mi poprimemo na treningih. Kar tako naprej.


Čestitamo tudi moškemu delu ekipe za trud in požrtvovalnost, verjamemo, da bodo rezultati naslednje leto še boljši. Hkrati vas vabimo, da se včlanite v društvo; vabljeni ob ponedeljkih od 18.00 do 19.30.

Tekst: Franc Lebič
Foto: Dušan Ravnikar

Oglejte si tudi