Logo MojaObčina.si
JUTRI
24°C
5°C
PON.
26°C
4°C
Oceni objavo

Fizioterapevt, ki prodaja telefone

Telefon je postal naš sopotnik. Uporabljamo ga vsi, izbira modela pa je odvisna od posameznikovih potreb, želja in možnosti. V Vojniku lahko kupimo mobilni telefon brez vezave, se pravi takšnega, kjer ni potrebne vezave in nakupa paketov, ki vsebujejo za naše potrebe odvečne operacije in vsebine.
Andraž Založnik je Frankolovčan, zdaj živi v Slovenskih Konjicah, dela pa v Vojniku. Po poklicu je diplomirani fizioterapevt, vendar ga je življenje popeljalo na tehnično področje, leta 2015 se je odločil za podjetniško pot prodajalca telefonskih aparatov. V prostem času rad potuje in spoznava dežele in ljudi, se ukvarja  s športom in pohodništvom. Področje prodaje ga je vedno zanimalo, zato delo rad opravlja. In kdor dela z veseljem, dela dobro in uspešno.

V enoti Tuš v Vojniku ima poslovno enoto, kje lahko izberemo med široko paleto mobilnih aparatov brez vezave. Ponudba obsega nakup brez vezave, možnost  nakupa staro za novo, novo za novo, staro za staro, servis, ponuja dodatno opremo, zaščitne ovitke, etuije, zaščitna stekla za ekrane, podatkovne kable, polnilce telefonov in spominske kartice. Ima spodobno izbiro mobilnih telefonov za vse okuse in rad svetuje pri izbiri aparata. Na prodajnem mestu v Vojniku, Mobilna telefonija MOBI-AZ, Celjska cesta 24 a, imamo v našem okolju  redko priložnost, da izberemo telefon brez vezave, cene so konkurenčne, veliko je akcij s popusti, pri izbiri aparata Andraž strokovno svetuje, prenese stike v nov telefon in kupcu, ki to želi, svetuje kako se telefon uporablja. Negove stranke so večinoma ljudje med 20 in 60 leti. Njegov pristop je strokoven in nevsiljiv. Da so ljudje zadovoljni pove podatek, da se ljudje ob nakupu novega telefona k njemu radi vračajo. Nasvet: Kupite telefon glede na svoje potrebe, izberite takšnega, ki ga boste znali uporabljati.

Obiščite njegovo poslovno enoto, preverite tedenske akcije mobilnih telefonov, izkoristite servis ali pa se preprosto ustavite in povprašajte Andraža, kaj je novega na področju prodaje telefonov, pa se boste prepričali, da stvari, ki jih prodaja, dobro pozna in dobro svetuje. Kontakt: Andraž Založnik, Mobilna telefonija  MOBI-AZ, telefonska številka 031 498 237 ali zazyzalo@gmail.com, info.mobiaz@gmail.com.

Tekst in foto: Lea Sreš

 

Oglejte si tudi