Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
2°C
JUTRI
13°C
0°C
Oceni objavo

Povabilo: Brezplačna poletna šola vodenja za generacijo "Z"

Konec avgusta vabljeni na brezplačno POLETNO ŠOLO VODENJA za generacijo »Z«, ki je rojena med letoma 1997 in 2003. Tridnevni trening bo od 26. do 28. avgusta 2021 v zgornji dvorani Doma sv. Jerneja v Vojniku, od 8:00 do 13:00 ure.

Zakaj brezplačna POLETNA ŠOLA VODENJA?

Generacija »Z« je najmlajša, ki bo vstopila na delovna mesta ali pa je že na njem. Ponujajo nove perspektive in pristope, ki lahko pozitivno pretresejo kulturo podjetja, v katerega prihajajo ali v njem že delujejo. Njihova strast in vrednote se kažejo ne samo v skupnih navadah, temveč tudi v tem, kako načrtujejo svojo poklicno pot in kaj iščejo pri prihodnjih delodajalcih. Ne potrebujejo poglobljenega izobraževanja o tehnologijah. Potrebujejo pa poglobljeno podporo pri razvoju medosebnih komunikacijskih veščin brez povezave.

Program je namenjen temu, da se mladi seznanijo, kako se spopadati z izzivi, kako voditi samega sebe, izpopolnjevanju v komunikacijskih veščinah, reševanju problemov, obvladovanju časa, motivaciji, večopravilnosti ...  Vse to in še več bodo spoznavali skozi trening in igranje vlog.

Brezplačno poletno šolo vodenja bo vodila Sonja Bastl, specialistka kadrovskega managementa, zadnji dan pa se bo pridružil Bojan Šinkovec, priznani specialist stalnih izboljšav iz podjetja DEMETRA Lean Way, d. o. o., ki se bo osredotočil predvsem na temo »REŠEVANJE PROBLEMOV.« Letak je v priponki.

Treningi bodo izvedeni v skladu z Odlokom o začasni omejitvi zbiranja ljudi zaradi preprečevanja okužb s SARS-CoV-2, zato bodo morali udeleženci izpolnjevati pogoj PCT (prebolevnik, cepljen ali testiran).

Sonja Bastl

E: sonja.bastl@hrspirit.si  
M: +386 41 647 717

 

HR SPIRIT, Poslovno svetovanje,

Sonja Bastl, s.p.

 

Trg celjskih knezov 2
3000 Celje

 

Oglejte si tudi