Logo MojaObčina.si
JUTRI
24°C
5°C
PON.
26°C
4°C
Oceni objavo

Po najboljše parfume na Frankolovo

Dejan in Aleš Žlavs prihajata iz Frankolovega. Leta 2011 se je Alešu porodila ideja o razvoju parfumov. Kmalu je začel testirati prve vzorce, izbiral je samo najboljše. Zdaj uvažata parfumske esence iz Francije; gre za alternative najbolj prodajanih parfumov priznanih blagovnih znamk. Na voljo imata več kot 450 različnih dišav, številka pa se še povečuje. Sodelujeta s parfumerijo Louis Cardin, francoske dišave, narejene v Dubaju, pa pri njiju najdete v premium dizajnerskih stekleničkah – originalna pakiranja.
Točene parfume pakirata v različne količine, glede na željo stranke. Njuna embalaža je masivno steklo, pokrovi in razpršilke so aluminijasti, kar zagotavlja večjo obstojnost. Prodajata tudi profesionalno kozmetiko Apis, ki temelji na naravni bazi in je namenjena strankam, ki si želijo več za manj denarja. Izpostavljata primernost določenih dišav tudi za bolnike med kemoterapijami. V ponudbi so kreme za obraz, roke, deodoranti, šamponi, geli za tuširanje, balzami za ustnice. Strankam ponujata tudi dišave za avtomobile iz kakovostnih sestavin, ki avto odišavijo za dlje časa in ne povzročajo glavobola. Vse izdelke je moč kupiti tudi v večjih količinah. Posebni izdelki, ki jih ponujata v svoji spletni trgovini, so verižice, v katere se vstavi z želeno dišavo prepojena kroglica, na voljo so tudi uhani in ure. Največ njunih strank prihaja iz Slovenije in kupujejo izdelke za osebno uporabo, čedalje več pa pri njiju nabavljajo tudi parfumerije s točenimi parfumi. Za kakovost so izvedeli tudi izven meja. Naročila sprejemata iz Hrvaške, Italije in Švedske.

Oba sta zaposlena v farmacevtskem podjetju, svojo obrt z najboljšimi parfumi pa razvijata v popoldanskem času. Ljubiteljsko se ukvarjata z ekološko kmetijo, kjer gojita sadje za samooskrbo. Veliko časa preživita v družbi svojih kosmatincev Bombija in Reesija. V prihodnosti nameravata odpreti trgovino s točenimi parfumi, celotnim izborom Louis Cardin originalov in kakovostno kozmetiko Apis. Vso ponudbo si lahko ogledate in naročite na FB strani (Točeni parfumi trgovina Aladdin) ali spletni strani (toceniparfumi.eu).

Tekst: Nuša Lilija

Foto: osebni arhiv

Oglejte si tudi