Logo MojaObčina.si
DANES
23°C
5°C
JUTRI
26°C
5°C
Oceni objavo

Nič več skrivanja rok pod mizo

Tija Pilih je mlada podjetnica iz Vojnika, ki je na samostojno podjetniško pot stopila po letu in pol dela v salonu Studio Jablana v Zadobrovi. Prostore v salonu si deli s sodelavko, ki je tudi lastnica salona.
Že v osnovni šoli je razmišljala o poklicu kozmetičarke, takrat se je odločala med vpisom v gimnazijo ali Srednjo zdravstveno in kozmetično šolo v Celju. Ko je v dar prejela prvo led lučko, se je odločila in izbrala zdravstveno šolo, ki jo je končala kot zlata maturantka. Sprva je nohte urejala domačim in sorodnikom, ljubezen do urejanja in negovanja drugih pa se je s tem stopnjevala. Redno izobraževanje je nadaljevala na Višji šoli za gostinstvo in turizem Maribor, program velnes, kjer je leta 2022 uspešno diplomirala in postala organizatorka poslovanja velneške dejavnosti.

Med študijem je delala v več kozmetičnih salonih v Celju, obenem je obiskovala tečaje podaljševanja in poslikave nohtov, keratinskega vihanja trepalnic, laminacije obrvi … V Studiu Jablana ji je lastnica Nataša predala svoja znanja na področju medicinske pedikure. Te storitve zdaj nudi svojim strankam, ki želijo biti urejene in redno skrbijo za svoje zdravje. Ker lepota danes veliko šteje, je večina strank nežnejšega spola, vedno večkrat pa se v salonu oglasijo tudi moški, ki prihajajo k Tiji na pedikuro. Promovira se na instagramu (studiojablana), facebooku (Studio Jablana) in internetu (www.studiojablana.si), njena najboljša reklama pa so priporočila strank, ki se širijo od ust do ust. Zaveda se, da je na prvem mestu zadovoljstvo vsake stranke.

V prostem času s fantom gradita hišo, zelo rada se sprehaja s svojo psičko Bello in preživlja trenutke z družino. Za lepotni tretma pri Tiji Pilih v Studiu Jablana se lahko naročite po telefonu (031/402-214), e-pošti (info@studiojablana.si) ali preko spletnih omrežij.

Tekst: Nuša Lilija

Foto: osebni arhiv

Oglejte si tudi