Logo MojaObčina.si
DANES
23°C
5°C
JUTRI
26°C
5°C
Oceni objavo

Za urejen videz

Želja po lastnem salonu se je vtisnila v del srca že v osnovni šoli, kjer je zelo rada ustvarjala in risala. Danes se je njena želja uresničila.
Mlada podjetnica Lucija Slemenšek iz Malih Dol je s pomočjo očeta in družine preuredila prostore in junija 2023 odprla vrata salona na Celjski cesti 29 v Vojniku. Pot do odprtja salona pa ni bila tako lahka. Po osnovni šoli v Vojniku je končala še Srednjo zdravstveno šolo v Celju, smer kozmetični tehnik. Ves čas je delala preko študentskega servisa v raznih salonih in si širila praktično znanje. Po končani srednji šoli se je za eno leto zaposlila v lepotnem salonu Monique v Celju in si pridobila nove izkušnje. Nohte je ves čas urejala zadovoljnim prijateljicam, sorodnikom in znancem.

Poleg rednega obiskovanja tečajev, kjer izpopolnjuje svoje znanje, vsak dan iz salona pospremi zadovoljne in urejene stranke, ki jim nudi podaljševanje nohtov, permanentno lakiranje z Biabom, permanentno lakiranje (tudi na nogah), vihanje trepalnic, oblikovanje obrvi, depilacije in ličenje. Njene stranke pa niso le nežnejšega spola, ampak prihajajo tudi moški, ki si želijo depilacije hrbta, prsnega koša, oblikovanja obrvi … V prihodnosti Lucija želi s poučevanjem deliti svoje znanje širšemu krogu ljudi. Svojo dejavnost želi razširiti v tej meri, da bi lahko zaposlila več ljudi.

V prostem času rada potuje s svojim fantom, obišče fitnes ali pelje na sprehod psičko Lily. Nadvse rada tudi peče slaščice, prijatelji in družinski člani pa so zelo hvaležni, da se ji lahko podružijo ob sladkih pregrehah.

Lepotni salon Sunshine najdete na FB strani (Sunshine lepotni salon), instagramu (sunshine lepotni salon). Svoj termin lahko rezervirate preko telefona: 041 794 243.

Tekst in foto: Nuša Lilija

Oglejte si tudi