Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
2°C
NED.
13°C
0°C
Oceni objavo

Čudovite trepalnice v salonu SenSara

Ste se kdaj spraševali, kako lahko imajo zvezdnice in znane osebe tako čudovite, dolge in goste trepalnice? Skrivnost trepalnic vam v nadaljevanju razkrije Sara Senegačnik iz salona SenSara.

 

Sara Senegačnik je pred samostojnim začetkom svoje znanje in izkušnje pridobivala pri drugih delodajalcih, leto dni nazaj pa se je ob pomoči partnerja Andreja odločila za samostojno pot. Pogum in navdih za samostojno pot je prejela od ljudi, ki jim je v življenju uspelo in takšni ljudje so Sari vedno v navdih, saj so to ljudje z veliko voljo, jasno vizijo in močjo, ker so sprejeli drzno odločitev. Njena dragocena vrednota je zavedanje, da vse kar dela, dela s srcem. Verjame, da je njeno delo dobro za ljudi in pozitivno vpliva tudi nanjo. V vseh teh letih njene poti so bile različne preizkušnje, ki so jo veliko naučile: od solz do smeha in od padca do dviga. Vendar je vztrajala in verjela vase, da jo bo poslovna pot iz labirinta neznanih uličic pripeljala do prave poti. Sara pravi, da ni boljšega občutka, ko zjutraj vstane in gre z največjim veseljem v službo, saj ve, da ima vedno možnosti spoznati nove ljudi, z njimi sodelovati in se od njih učiti. Njene stranke ji zaupajo in se vedno znova vračajo. Ob vsem tem občuti, da je s pravim partnerjem in z veliko podporo njene družine, prišla do svoje "olimpijske medalje".

 

Skrivnost lepih in dolgih trepalnic je v večini primerov v tem, da se ženske odločijo za podaljševanje trepalnic s profesionalnim pristopom na izredno varen način. In prav to vam Sara ponuja v salonu – profesionalno podaljševanje trepalnic, ki je lahko klasično 1 : 1, in volumensko podaljševanje. S podaljševanjem trepalnic se zagotovijo lepše, daljše in gostejše trepalnice, ki delujejo povsem naravno. Trepalnice so podaljšane tako, da vsako posamezno ali majhen šop trepalnic nalepi na eno trepalnico. Šop se oblikuje sproti in ne vsebuje silikonske vezi, nove trepalnice so izredno lahke in mehke. Pri lepljenju se testirano in varno lepilo ne dotika kože, zato je postopek primeren tudi za tiste z bolj občutljivimi očmi in lečami. S podaljšanimi trepalnicami lahko na maskaro kar pozabite, saj bo vaš pogled vedno popoln. Stilistka mora imeti dovolj znanja in prakse, da poskrbi za to, da prilepi eno umetno na eno naravno trepalnico. Sara priporoča, da izbiro dolžine in debeline umetnih trepalnic prepustite njej, saj bo sama ocenila, katere umetne trepalnice so primerne, glede na stanje vaših naravnih trepalnic. Za Saro je prvo pravilo, da ne lepi predolgih in pretežkih trepalnic, če stranka nima zdravih naravnih trepalnic, saj bi jih s tem postopkom lahko še dodatno oslabila.

 

In kje pridobite najlepše trepalnice? Saro Senegačnik – SenSara najdete v Arclinu 21 a, Škofja vas, v Lepotnem Studiu Maja na telefonski številki 041 919 754, na FB- in Instagram profilu – Sensara Sara Senegačnik, s. p., podaljševanje trepalnic. Delovni čas je prilagojen strankam, zato se je treba predhodno naročiti.

 

Tekst: Tanja Čretnik

Foto: osebni arhiv

Oglejte si tudi