Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
1°C
JUTRI
14°C
-1°C
Oceni objavo

Vzemite si minuto za svojo prihodnost: prihaja največji karierni sejem MojeDelo.com, tokrat na spletu

22. oktober je datum, ki si ga nedvomno zabeležite – ne glede na to, ali iščete novo zaposlitev, nova znanja ali zgolj navdih za boljšo karierno pot. Prihaja namreč največji vseslovenski spletni karierni sejem MojeDelo.com, ki bo tokrat v celoti potekal na spletu. Ob izjemni priložnosti za spletne razgovore za delo na področju vse Slovenije bo ponudil koristna brezplačna izobraževanja, strokovna predavanja, predavanja zvenečih uspešnih imen in kar pet nagradnih hekatonov z bogatim denarnim skladom. Vzemite si čas za 18. karierni sejem MojeDelo.com in spremenite svojo prihodnost na bolje.
Največji slovenski karierni sejem MojeDelo.com se seli na splet v velikem slogu

 

Vseslovenski karierni sejem MojeDelo.com, ki je v preteklih letih z več tisoč obiskovalci polnil dvorane in hodnike Cankarjevega doma v Ljubljani, se tokrat predstavlja v svoji futuristični preobleki in vas vabi po karierni navdih in nova znanja v svoje privlačno oblikovane virtualne dvorane, ki jih lahko obiščete od koder koli. Prinaša zelo bogat program na številnih kariernih področjih, na vas je le, da se s svojim življenjepisom prijavite na sejem in se udobno namestite pred računalnik.

 

»Časi so negotovi, zato je to morda najbolj pravi trenutek, da naredimo nekaj zase, izboljšamo svoja znanja in tako poskrbimo za boljšo prihodnost. Pa naj bo to v obliki predavanj o aktualnih trendih, kot so digitalni odtis v času koronavirusa in umetna inteligenca 4.0, v obliki iskanja navdihujoče karierne poti pri znanih obrazih, kot sta Boštjan Nachbar in Bine Volčič, ali uspešnih vplivnežih, kot so Alenka Košir, Cool Fotr in drugi, v obliki osvojenega praktičnega znanja ali spoznavanja delodajalcev, ki iščejo nove sodelavce, prijave na delovno mesto s spletnim razgovorom za delo. Za vsakogar se bo našlo kaj, ne glede na to, ali si boste vzeli eno uro ali cel dan,« so povedali pri MojeDelo.com.

 

Na spletnem kariernem sejmu MojeDelo.com bo ob neposrednih razgovorih za delo mogoče opraviti tudi osebno karierno svetovanje kadrovskih specialistov MojeDelo.com in Zavoda RS za zaposlovanje in z njimi izpiliti življenjepis, kar lahko prinese prednost pred drugimi kandidati. Na voljo bo tudi brezplačno psihološko testiranje, ki ga uporablja vse več podjetij pri iskanju novih kadrov. 

 

Kar pet hekatonov z bogatim denarnim nagradnim skladom

 

Največji vseslovenski karierni sejem MojeDelo.com bo postregel s kar petimi nagradnimi hekatoni s skupnim bogatim denarnim skladom več kot 10.000 evrov neto. Izkoristite odlično priložnost, pokažite svoje znanje in postanite zmagovalci katerega izmed naslednjih izzivov:

 

1. Hekaton za študente in dijake na temo »Kako bi mladim približal uporabo spletne platforme MojeDelo.com za iskanje zaposlitve in karierno svetovanje?« (pokrovitelj MojeDelo.com).

2. IT hekaton na temo »informacijska varnost« (pokrovitelj Banka Slovenije).

3. IT hekaton na temo »poslovna inteligenca« (pokrovitelj Triglav).

4. IT hekaton na temo »DATA« (pokrovitelj NLB). 

5. Hekaton za strojnike na temo »strojništvo« (pokrovitelj MAHLE).

 

Uporabne aktualne informacije

 

Negotovi in novi časi zahtevajo tudi nova znanja, zato boste lahko na spletnem kariernem sejmu MojeDelo.com spoznali, kako pomemben je vaš digitalni odtis v času koronavirusa – kaj smemo objaviti in česa nikakor ne, ko delamo od doma. Lahko svoj digitalni odtis popravimo? Predstavljeni bodo tudi praktični nasveti za zaposlitev in motiviranje starejših. Prepričani smo, da ste med prebiranjem teh vrstic našli koristno temo zase. 

 

Zabeležite si torej 22. oktober in se podajte na pot k boljši zaposlitvi, boljši plači, novim znanjem, po karierni navdih in karierni uspeh. 

 

 

 

Vrhunci 18. kariernega sejma MojeDelo.com 

 

* prof. dr. Matej Tušak: Psihologija poti do uspeha

* dr. Blaž Fortuna, CEO v Qlector, d. o. o., raziskovalec na Institutu Jožef Stefan: Umetna inteligenca v industriji 4.0

* dr. Matjaž Gams, Institut Jožef Stefan: Eksistencialne nevarnosti človeštvu prihajajo od nas samih; pandemija in dolgoživost

* doc. dr. Aida Kamišalić Latifić: Tehnologija blockchain – miti in resnice

* Milan Gabor: Etični heker – poklic prihodnosti

* Sašo Kronegger: Digitalni odtis v času koronavirusa

* Filip Pesek: Kako lahko z uporabo digitalnega marketinga in ostalih prefriganih orodij prideš do svoje sanjske karierne priložnosti

* David Arnež, mag. posl. ved: Vpogled v zgodbo uspešnega podjetnika

* Bine Volčič: Karierna pot Bineta Volčiča – motivacijsko predavanje

* Boštjan Romih: Retorika in javno nastopanje

* Boštjan Nachbar: Karierna pot Boštjana Nachbarja – motivacijsko predavanje

 

 

Oglejte si tudi