Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
-0°C
JUTRI
19°C
3°C
Oceni objavo

Novo vodstvo SDM Vojnik

V nedeljo, 6. novembra 2011, je v prostorih Občine Vojnik potekala volilna konferenca občinskega odbora Slovenske demokratske mladine Vojnik, kjer se je uspešno izvolili novo vodstvo.

Predsednica odbora je postala Ana Stepišnik, podpredsednica pa Špela Purgaj. Izvolili so tudi nov izvršilni odbor, ki ga sestavljajo Tina Hrastnik, Anja Operčkal, Damjan Muzel in Boštjan Kotnik, gosta conference sta bila Gal Safran, predsednik LO SDM Celje in Damjan Plantosar, predsednik CRK.

 

Člani IO SDM Vojnik so od izvolitve pomagali v predvolilni kampanji Sonje Ramšak, v prihodnjih mesecih pa nameravajo izpeljati še ostale projekte.

Načrtovana je akcija ob materinskem dnevu, čistilna akcija ob vseslovenski akciji Očistimo Slovenijo pod okriljem EKO Foruma, načrtovana so potopisna predavanja, predavanje o zdravem življenju, akcija obiska in pomoči starejšim na domu ter ostali projekti. V soorganizaciji Gorenjske regije predsednica organizira majski izlet v Pariz in Strasbourg, ki se ga bo udeležilo tudi nekaj članov iz Vojnika.

 

Veselimo se novih izzivov in v naše vrste vabimo mlade, ki bi želeli sodelovati pri naših projektih.

 

 

Ana Stepišnik,

predsednica LO SDM Vojnik

ana.stepisnik@sds.si

 

 

Oglejte si tudi