Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
6°C
SOB.
24°C
6°C
Oceni objavo

Gostilna Pri kozolcu samo za zaključene skupine

Podjetje Teramar, d. o. o. je konec leta 2017 začelo s proizvodnjo bio skutinih štrukljev in bio ajdovih krapov. Za oba izdelka je podjetje pridobilo certifikat. Izdelka prodajajo trgovskim sistemom Interspar, Mercator Hipermarket Šiška in Mercator Maximarket v Ljubljani ter E. Leclerc v Ljubljani in Mariboru.
V letu 2018 so svojo gostinsko ponudbo predstavili na Odprti kuhni v Ljubljani, kjer redno sodelujejo. V mesecu novembru so odprli lokal na Mestni tržnici v Celju, kjer je prav tako mogoče poskusiti in kupiti njihove proizvode. Konec leta 2018 so odprli gostinski lokal v Vojniku na Keršovi ulici 4/a – Gostilna Pri kozolcu. Zasnova gostilne je postrežba hrane lastne proizvodnje za zaključene skupine. 

 

Odpiralni čas v Gostilni Pri kozolcu v Vojniku je spremenjen. Lokal je odprt samo za zaključene družbe, po predhodni najavi. Tudi njihova ponudba je pestrejša, saj lahko naročite argentinsko govedino, obrok pa vsebuje 200 ali 300 gramov, po želji. Ekipa podjetja Teramar vas vabi, da jih obiščete in poskusite njihovo ponudbo. Veseli bodo rezervacij za večje skupine, obrok je mogoče naročiti že od 9,5 €. Pokličite in se pozanimajte za rezervacijo ob družinskih praznikih in drugih dogodkih. Kolektiv Gostilne Pri kozolcu vas pričakuje.

 

Več informacij na: tel. št. 031 362 749 in spletni strani www.gostilnaprikozolcu.si.

 

 

Tekst in foto: Boštjan Marolt

Oglejte si tudi