Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
4°C
ČET.
9°C
5°C
Oceni objavo

Fotografiranje za dokumente v Vojniku tudi ob petkih

Potrebujete fotografijo za osebni dokument?

Fotografije za osebne dokumente

v kletnih prostorih občinske stavbe, Keršova ulica 8, Vojnik  (vhod zadaj)

vsako sredo od 12.00 do 17.00 in vsak petek med 8.00 in 13.00 uro.

Potrebujete fotografijo za osebni dokument?

                                      Od 1.9.2021 vse na enem mestu.

Od fotografije do ureditve v prostorih Krajevnega urada Vojnik UE Celje

Foto center,d.o.o., fotografske in medijske storitve, Ljubljanska cesta 1b, 3000 Celje, bo v sredo, s 1. 9. 2021 pričel s fotografiranjem za vse vrste osebnih dokumentov na lokaciji in prostorih občinske stavbe. Delovni čas: vsako sredo med 12.00 in 17.00 uro. Naročanje in predhodna najava nista potrebni, ustreznost fotografije je zagotovljena s potrdilom e-Fotograf. Fotografiranje in izdelava fotografij traja samo 5 minut.

Prav tako za vse starostnike in ljudi, ki so gibalno omejeni ali nepokretni Foto center  nudi fotografiranje na domu. Fotograf s seboj prinese vse potrebno in poskrbi da je fotografija veljavna in tehnično brezhibna. Prijazen fotograf na vašem domu vam prihrani pot do fotografskega ateljeja.

Pri njih lahko naročite vse v zvezi s fotografijo: izdelavo vseh vrst fotografij, razvijanje filmov, obnovo starih fotografij, izdelavo povečav, montaž, fotografiranje otrok, svetega krsta, poroke, pogreba, obletnic, srečanj. Iz pestrega darilnega programa pa lahko naročite lončke, majice, puzzle z vašo najljubšo fotografijo.

Spoštovani občani, krajani in vsi ki potrebujete fotografijo za kakršenkoli osebni dokument ali fotografije, ki bodo obeležile vaše družinske dogodke in slavja, prijazno in lepo vabljeni.

Prijazni in izkušeni fotografi Foto centra, d. o. o., vas z veseljem pričakujejo.

 

Foto center d.o.o.

Foto center d.o.o, fotografske in medijske storitve
Ljubljanska cesta 1B
3000 Celje

 

Oglejte si tudi