Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

Utrinki iz Špesovega doma

Medgeneracijsko društvo na izletu v Benetkah
Medgeneracijsko društvo za kakovostno starost Vojnik deluje od leta 2006. Člani društva so se odločili, da za svoje zveste voditelje pogovornih skupin organizirajo izlet v Benetke in na ta način izkažejo hvaležnost za njihovo vztrajnost in dobro delo v vseh teh letih ter jih motivirajo tudi za nadaljnje delo.

Izleta so se udeležili Andreja Pajenk, Vesna Arnčnik, Karmen Meštrov, Karmen Ristič in Matjaž Veber. Bilo je zanimivo, vodička nas je vodila po Benetkah, kjer smo si ogledali glavne znamenitosti: Canale Grande (Veliki kanal), most Rialto, Trg sv. Marka, zvonik (najvišja stavba v Benetkah), muzeje, cerkve, peljali smo se tudi z gondolo. Seveda smo imeli čas, da smo si sami ogledali še ozke ulice in trgovine, nakupili nekaj spominkov, posedeli ob morju in uživali v lepotah mesta.

V prelepem sončnem vremenu se je zbralo v Benetkah mnogo turistov, ki so fotografirali vse, kar je bilo lepega – nekaj utrinkov vam predstavljamo tudi mi. Kdor si še ni ogledal Benetk, mu obisk toplo priporočamo!

 

 Andreja Pajenk, predsednica društva

 

Oglejte si tudi