Logo MojaObčina.si
DANES
7°C
5°C
JUTRI
9°C
5°C
Oceni objavo

Sredstva za sofinanciranje

Poziv za dodelitev sredstev iz občinskega proračuna za društva in klube iz občine Vojnik, ki v letu 2019 obeležujejo okrogle obletnice, načrtujejo gostovanja v tujini, nameravajo kupiti obleke za nastope ali bodo izdali zbornik

V letu 2019 bo Občina Vojnik iz občinskega proračuna za različna področja društvenega in klubskega ustvarjanja namenila določena sredstva. Sredstva bodo namenjena za sofinanciranje prireditev ob okroglih obletnicah (10, 20, 30 … 100-letnice delovanja društva oz. kluba), nakup oblek za člane društev (kulturna društva, društva s področja razvoja podeželja s sedežem v občini Vojnik), gostovanj v tujini ali izdaje zbornika.

 

 

Glede na zgoraj navedeno vabimo, da društva in klubi s sedežem v občini Vojnik, ki v letu 2019 praznujejo okrogle obletnice, načrtujejo gostovanje, nameravajo nakup oblek ali izdajo zbornika, na Občino Vojnik, Keršova ulica 8, 3212 Vojnik do 30. 9. 2019 oddajo pisne vloge za sofinanciranje. Vlogam naj bodo priloženi tudi ustrezni dokumenti (ponudba, predračun itd.).

Vloge bo obravnaval na redni seji tisti odbor, ki je pristojen za področje delovanja društva ali kluba.

 

Več informacij v zvezi z javnim pozivnim lahko dobite na Občini Vojnik po telefonu na št. 03 78 00 640 ali po elektronski pošti obcina@vojnik.si.

 

Tekst: Urška Mužar

 

















 

 

 

 

Oglejte si tudi