Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
1°C
JUTRI
14°C
-1°C
Oceni objavo

DZLMZ v projektu Objem topline

Vojničani, pomagajte Društvu za lepše mačje življenje vojnik z vsakodnevnim podarjanjem objemov na spletni strani: http://objemtopline.dormeo.net/

 

1) Objem podarite tako, da pod izbrano organizacijo kliknete gumb »Podarjam objem«. Ko to naredite prvič, objem še ni podarjen, saj se je treba najprej registrirati z vašim e-naslovom.

 

2) To pomeni, da se vam po prvem kliku na gumb »Podarjam objem« pojavi okno, v katerega vpišete vaš e-naslov.

 

3) Na e-naslov, ki ga boste vpisali, vam bomo takoj poslali sporočilo, v katerem se bo nahajala povezava, na katero morate klikniti, da potrdite sodelovanje. S tem je registracija uspešno opravljena in odprla se vam bo spletna stran Objema topline, kar pomeni, da lahko sedaj normalno podarjate objeme (brez ponovne registracije).

 

4) Pod organizacijo, ki ji želite podariti objem, kliknete gumb »Podarjam objem« in številka se bo obarvala zeleno. To pomeni, da je bil objem uspešno podarjen. Vsak dan lahko podarite po 1 objem vsaki sodelujoči organizaciji. Torej, če v roku 24 ur po prvič podarjenem objemu še enkrat kliknete »Podarjam objem«, se bo številka obarvala rdeče, kar pomeni, da ste danes tej organizaciji objem že podarili in ga ne morete več.

 

 

Društvo za lepše mačje življenje

Oglejte si tudi