Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
2°C
JUTRI
13°C
0°C
Oceni objavo

Povabilo na Božični Vojnik 2021/22

RAZSTAVA JASLIC NA PROSTEM od 17. decembra 2021 do 2. januarja 2022, vsak dan od 16.00 do 21.00, park sv. Jerneja. Program prireditev na Božičnem Vojniku.
Letošnja slika Božičnega Vojnika bo prilagojena času, v katerem živimo. Času, ki nas omejuje, a nam ne more vzeti srca in duše. Času, ki nas ne more oropati vsega lepega in prijetnega, bomo tudi letos dodali eno od najlepših podob, ki jih ljudje nosimo v sebi – jaslice! Sveta družina, upodobljena v mnogih načinih po ljudski domišljiji, nosi v sebi mir in upanje, tolažbo in veselje. Ta družina vžiga v naših srcih ogenj in nas nagovarja, da vendarle ustavimo svoje misli in korake, užijemo toplino praznikov in svojim dušam namenimo dotik blaženosti. Tudi otrokom naj vrača iskrice v očeh, nasmeh na licih in toplino v mladih srcih, saj tudi oni potrebujejo pričakovanje lepega in svetlobo časa. Ob ogledu postavljenih jaslic in ob poslušanju adventnih in božičnih melodij užijmo lepoto najlepšega časa v letu – božičnega časa in tako naredimo dobro popotnico za prihajajoče novo leto.

 Ustvarjalci Božičnega Vojnika

 

VARNO IN ZDRAVO NA DOGODKE!

V ekipi Božičnega Vojnika spremljamo razmere v povezavi s koronavirusom ter sledimo navodilom Vlade Republike Slovenije. Obiskovalci, razstavljavci in organizatorji, poskrbimo, da dosledno upoštevamo higienska priporočila NIJZ. Pogoje, pod katerimi se lahko izvajajo kulturne dejavnosti, ureja in določa Odlok o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19. Obveščamo vas, da je število mest za posamezne dogodke omejeno. Za obisk prireditev je potrebno izpolnjevati pogoj PCT.

 Pridružujemo si pravico do spremembe programa.

Spremljajte aktualne informacije!

Oglejte si tudi