Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
1°C
JUTRI
24°C
5°C
Oceni objavo

Občina Vojnik je prejemnica Srebrnega certifikata ISSO

Nagrada Zlati kamen predstavlja priznanje naše predanosti in uspešnosti na področju razvoja občine v korist občanov in podjetij. Strokovni svet projekta Zlati kamen je kot rdečo nit izbora za 13. nagrado Zlati kamen določil občinsko prostorsko politiko.

Pri izboru je bil svet posebej pozoren na izstopajoče elemente prostorske politike, ki jih je mogoče zaznati v naši občini. Upoštevala se je jasna vizija prostorskega razvoja, potek prostorskega načrtovanja, uporaba sodobnih konceptov razvoja, prizadevanja za oživitev funkcionalno degradiranih zemljišč ter širjenje namenske rabe za potrebe poselitve na račun zelenih ali kmetijskih površin.

Občina Vojnik se je uvrstila med prve tri v naši regiji in prejela prestižni Srebrni certifikat Zlati kamen. To potrjuje, da naša občina sodi med najboljše v Sloveniji na izbranih področjih meril uspešnosti. Certifikat je podelil Planet GV v Ljubljani 19. marca, zmagala je Mestna občina Murska Sobota.

Ta certifikat ni samo simbol odličnosti, temveč tudi uradno priznanje s prizadevanjem za dvig kakovosti življenja in poslovnega okolja v naši občini. Ob tem se želimo zahvaliti vsem, ki so s svojim trudom in predanostjo omogočili, da smo dosegli ta izjemen uspeh.


Tekst: Špela Ovter

Foto: 

Oglejte si tudi