Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
1°C
JUTRI
14°C
-1°C
Oceni objavo

V spomin - obvestila

EKO POKOPI

Na pokopališčih občine Vojnik je možen eko pokop. To pomeni, da se posmrtni ostanki pokojnega iz zapečatene žare prestavijo v posebno razgradljivo vrečko, ki jo položimo v leseno žaro. Lesena žara se v grob (v zemljo) položi brez plastičnega vložka, torej ni potrebna žarna niša.  (JD)

RAZTROS PEPELA NA POKOPALIŠČU V VOJNIKU

Presenetljivo veliko povpraševanje po raztrosu pepela na posebnem prostoru se je izkazalo za dobro investicijo Občine Vojnik, saj so s tem ugodili željam veliko pokojnih. V času od decembra 2018 do konca aprila 2021 je bilo na tem mestu opravljenih že 18 raztrosov pepela pokojnih.   (JD)

OBJAVE POGREBOV NA SPLETNI STRANI POGREBNE SLUŽBE RAJ

Objave pogrebov za vse pokojne (razen za tiste, za katere svojci tega izrecno ne želijo) na spletni strani so brezplačne. Objavljeni so podatki: ime in priimek pokojnega, naselje ter datum pogreba. (JD)

OSMRTNICE POKOJNIH NA SPLETNI STRANI POGREBNE SLUŽBE RAJ

Svojci pokojnih imajo možnost naročiti osmrtnice na spletni strani, ki vsebujejo ime, priimek, fotografijo, leto starosti, naslov in datum pogreba. Te osmrtnice stanejo 20,00 EUR + DDV. (JD)

ISKALNIK GROBOV POKOJNIKOV – DIGITALNI KATASTER

Občina Vojnik je v preteklem letu naročila za pokopališče Vojnik program za iskanje pokojnikov. Pokojnika lahko poiščete na GSM aparatu ali osebnem računalniku tako, da obiščete spletno stran: vojnik.v spomin.si

Upamo, da smo z novo pridobitvijo omogočili obiskovalcem pokopališč lažje in hitrejše dostope do grobov.  (VP)



Oglejte si tudi