Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
5°C
JUTRI
16°C
1°C
Oceni objavo

Od skrbi za zdravje do lepote

Skrb za lepoto in nego telesa vztrajno raste. Ljudje, ne glede na spol in starost, se vedno bolj zavedamo, da je za telo potrebno skrbeti vsak dan, začeti je potrebno takrat, ko je še vse v redu. Se sploh zavedamo, da so naše noge obremenjene vsak dan, izpostavljene naporom, vremenu, različni obutvi, teži, ki jo morajo nositi?
Kdo je Anja Kompan?

Izgovorov, da nimamo časa ali priložnosti, da negujemo telo, ni več. V središču Vojnika, nad blagovnim centrom, je 1. decembra Vojničanka Anja Kompan odprla Lepotni atelje Tajanna. Anja je žena in mamica dveh deklic, po izobrazbi je kozmetična tehnica. Dobro se zaveda, da je za doseganje dobrih rezultatov in zadovoljstvo strank potrebno stalno izobraževanje in spremljanje novih tehnik. In to tudi počne. V prvem nadstropju ima lepo urejen salon, kjer si lahko privoščimo v prvi vrsti medicinsko pedikuro, ki je namenjena vsem, ki želimo poskrbeti za redno nego nog ali nas tarejo težave z vraščenim nohtom. Anja pravi, da je bolje, da za noge poskrbimo preventivno, ko še ni težav. Vsaj enkrat v vsakem letnem času.

Ponudba v Lepotnem ateljeju Tajanna

Poleg medicinske pedikure ponuja še podaljševanje trepalnic, keratinsko vihanje trepalnic, nego obraza, maderoterapijo (anticelulitna masaža z lesenimi valjčki), parmanentno lakiranje nohtov, depilacijo, laminacijo obrvi in ličenje.  Anja svetuje redno nego, uporablja kakovostne kreme in pripravke, primerne koži posameznika. V decembrskih dneh, pred slavnostnimi dogodki, maturantskimi plesi, porokami, ko želimo biti še posebej lepi, nas Anja tudi naliči in nam svetuje, kako se ličiti vsak dan. Dober »make up« je predpogoj, da se počutimo lepe in dobro. Cene storitev so prilagojene okolju, konkurenci in so zmerne.

Zakaj v Lepotni atelje Tajanna?

Storitve so namenjene ljudem, ki skrbijo za svoje zdravje in počutje. V prvi vrsti je medicinska pedikura namenjena vsem, ki želite ohraniti zdrave noge in krepak korak tudi v starosti. Ste kdaj pomislili, kako zelo so obremenjene naše noge? In kako malo pozornosti jim posvetimo? Žal se tega zavemo šele takrat, ko se pojavijo težave. Z redno nego lahko preprečimo marsikatero nevšečnost. In ker lepota danes veliko šteje, je mnogo žensk in moških, ki redno skrbijo za zdrav in lep videz obraza in rok. Pristopnost, kakovostna storitev in prijaznost je predvsem osebna odločitev, da nekaj storimo zase. Pokličite Anjo Kompan in se dogovorite za vaš termin po telefonu 031 427 812. Lepotni atelje Tajanna na Celjski cesti 24b v Vojniku vas pričakuje Delovni čas je prilagojen posamezni stranki po dogovoru. In še namig, obisk pri Anji Kompan je lahko lepo darilo zase in za druge.

Tekst in foto: Lea Sreš


Oglejte si tudi