Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
-0°C
SOB.
19°C
3°C
Oceni objavo

Bilo je lepo ...

Kot vsako leto smo tudi letos organizirali srečanje starejših krajanov in povabili skoraj 200 krajanov, starejših od 70 let. Vabilu se jih je odzvalo 70.
Pred začetkom druženja je pater Branko Cestnik daroval sveto mašo za naše starejše krajane. Sledilo je tradicionalno druženje s kratkim kulturnim programom in pogostitvijo v Gostilni Turist na Frankolovem. Kulturni program so s pesmijo, plesom in recitacijo izvedli učenci OŠ Antona Bezenška Frankolovo in otroci Vrtca Mavrica Vojnik, enota Frankolovo, s svojimi mentorji. Na koncu so program popestrili pevci Kvarteta Frankolovo.

 

Prisotne sta pozdravila predsednik Krajevne skupnosti Frankolovo Dušan Horvat in podžupan Občine Vojnik Viktor Štokojnik. Sledilo je prijetno druženje, na katerem smo izmenjali svoje občutke in videnja. Majhno pozornost smo namenili tudi najstarejšemu prisotnemu krajanu Jožetu Gregorcu in najstarejši krajanki Neži Skaza ter Emi Kroflič iz Dola pod Gojko, ki je prejšnji dan praznovala svoj rojstni dan.

 

Zahvaljujemo se patru Branku Cestniku za darovano sv. mašo, vsem nastopajočim za kratek kulturni program ter Gostilni Turist za gostoljubje. Iskrena hvala tudi članicam Župnijske Karitas Frankolovo za pecivo.

 

Tekst: KS, Župnijska Karitas in KO RK Frankolovo
Foto: Ines Novak

Oglejte si tudi