Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
5°C
JUTRI
10°C
4°C
Oceni objavo

MeKPZ DU Vojnik

Zbor je v letu 2012 pridno delal in tudi uspešno nastopal. Priredili smo 2 samostojna koncerta. Koncert 2. 12. 2012 je bil v počastitev rojstnega dne dr. Franceta Prešerna, kjer je bil prikazan delček njegovega življenja v Ljubljani. Sceno je pripravila naša zborovodkinja Vida Bukovec. Koncert je bil nekaj posebnega. Kljub majhnemu obisku smo bili zadovoljni ter veseli tistih, ki so bili z nami. Bili so čudovita publika.
Leta 2012 nam je na regijski reviji upokojenskih zborov v Narodnem domu v Celju uspelo, da smo od 14. zborov dosegli 3. mesto. Leto je bilo uspešno, zato smo si privoščili zaključek v gostišču Koprivnik, kjer smo prepevali in se veselili. Za presenečenje pa so poskrbele »starejše Navihanke«, ki so nam zaigrale ter nas močno nasmejale.

V letu 2013 že pridno hodimo na vaje. Pripravljamo se tudi na revije, na naš letni koncert ter na nastope, kamor nas bodo povabili. Še naprej se želimo družiti in prepevati, saj nam je to v veliko veselje v našem tretjem življenjskem obdobju.

Zbor MeKPZ DU Vojnik vam želi vse dobro v letu 2013.

 

Ivana Koprivnik 

Oglejte si tudi