Logo MojaObčina.si
JUTRI
11°C
3°C
NED.
14°C
2°C
Oceni objavo

KUD Štajerski rogisti

Tudi lansko leto smo zaključili uspešno. Da bi se sestali kot vsako leto ob zaključku, smo se srečali na rednem občnem zboru, kjer smo pregledali delo društva v letu 2011 in zastavili naloge za letošnje leto.

Delo je potekalo po načrtih, ki smo si zadali v začetku leta. Vse nastopi, ki smo jih odigrali v letu 2011, so bili  dobri, včasih pa tudi malo manj dobri zaradi  malo manjše številčnosti članov, ampak kljub temu smo vse nastope, ki smo jih imeli, odigrali brez večjih problemov.

Udeležili smo se mednarodnega tekmovanja rogistov v Avstriji, rednega srečanja  lovskih pevskih zborov in rogistov v Italiji, lovskih pogrebov in ostalih prireditev v občini Vojnik.

Zopet smo pridobili dva mlada člana, ki že uspešno nastopata.

Za leto 2012 načrtujemo mednarodno tekmovanje, zopet v Avstriji, in letno srečanje lovskih pevskih zborov in rogistov, tokrat v Škalah pri Velenju v začetku  junija.

To pa še ni čisto vse. Že letos  se želimo pripraviti na leto 2013, ko bo društvo beležilo dvajset let delovanja.

 

Občni zbor smo zaključili v prijetnem vzdušju, saj nas je pozdravila tudi predstavnica Občine Vojnik Urška, še posebej pa smo bili veseli, da so se našega uspešno zaključenega leta udeležili tudi starši naših najmlajših članov.

Čakajo nas nove naloge, za katere upamo, da jih bomo uspešno rešili.

 

 

 

 

Za KUD Štajerski rogisti

A. Senegačnik

Oglejte si tudi