Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
23°C
6°C
Oceni objavo

2. akustični koncert

V nedeljo, 17. aprila, je v telovadnici Osnovne šole Frankolovo potekal 2. akustični koncert v organizaciji Mladinskega društva Frankolovo. Prireditev je privabila lepo število obiskovalcev, ki so v dve in pol urnem programu uživali v smehu in dobri glasbi.
Že na samem začetku je za odlično vzdušje poskrbel poseben gost večera, zvezdnik slovenske »Stand up« scene in vsem znani voditelj šova Slovenija ima talent - Vid Valič, ki je s svojo neizčrpno zakladnico humorja do solz nasmejal občinstvo.

Nato je sledil glasbeni del prireditve, ki ga je pričela skupina Na Fuš. Sledili so Adam in ŠlEva, Soul of Discretion in Kronika. Za piko na i pa je nastopil še en poseben gost večera, ki je očaral s svojim glasom - Peter Vode, tekmovalec šova Slovenija ima talent. Goste je pozdravil tudi predsednik Mladinskega društva Frankolovo Jakob Jakop. Prireditev sta vodili Valerija Jakopič in Nina Lenko.

Mladinsko društvo Frankolovo se za pomoč pri organizaciji prireditve zahvaljuje Klubu študentov občine Celje, Vrtnarstvu Zreče, Gostilni Stolec iz Nove Cerkve in Prostovoljnemu gasilskemu društvu Frankolovo.

Vir: www.frankolovo.si

Oglejte si tudi