Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
1°C
SOB.
19°C
3°C
Oceni objavo

Za spodbujanje podjetništva

SPIRIT Slovenija, javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma, kot nacionalni koordinator evropskega tedna podjetništva ob podpori Evropske komisije in Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo organizira že šesti evropski teden podjetništva, ki bo potekal od 29. septembra do 2. oktobra 2014 v štirih slovenskih regijah.

 

Evropski teden podjetništva je informativna kampanja Evropske komisije za spodbujanje podjetništva v Evropi z namenom, da seznani mikro, mala in srednje velika podjetja z možnostmi podpore, ki jo nudijo EU, nacionalne, regionalne in lokalne institucije. Hkrati želimo tudi med mladimi krepiti prepoznavnost podjetništva, spodbujati podjetniške aktivnosti in poslovno mreženje.

 

 

Javna agencija SPIRIT Slovenija bo skupaj s partnerji organizirala pester program podjetniških dogodkov: 

 

  • Nacionalni otvoritveni dogodek evropskega tedna podjetništva v Ljubljani 29. 9. 2014
  • Poslovni dogodek v Novem mestu 30. 9. 2014
  • Poslovni dogodek v Celju 1. 10. 2014
  • Poslovni dogodek v Novi Gorici 2. 10. 2014


Dogodki, ki jih organiziramo, so namenjeni mladim, zaposlenim ali iskalcem zaposlitve, ki se odločajo za samostojno podjetniško pot, ter obstoječim mikro, malim in srednje velikim podjetjem.

 

Vabimo vas, da se udeležite brezplačnih podjetniških dogodkov po Sloveniji!


Več informacij najdete na spletnem naslovu: http://www.podjetniski-portal.si/o-podjetnistvu/podjetniski-dogodki-in-tekmovanja/evropski-teden-podjetnistva-2014.

 

SPIRIT SLOVENIJA, javna agencija

 

Oglejte si tudi