Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

Brezplačna predstavitev na spletni strani

Občina Vojnik in Odbor za gospodarstvo in turizem vljudno vabita vse gospodarske subjekte, ki so registrirani v občini Vojnik ali pa delujejo na našem območju, da se prijavijo na spodaj navedeno povabilo k skupni predstavitvi na spletni strani občine Vojnik.

Povabilo k brezplačni predstavitvi na spletni strani Občine Vojnik

Vsebina povabila: Kljub veliki ponudbi različnih publikacij naši občani pogrešajo informacije v smislu skupne predstavitve gospodarskih subjektov. Zato smo se odločili, da našim podjetnikom, ki ponujajo raznolične storitve (npr.: cvetličarstvo, popravilo pralnega stroja čevljarstvo, pravno svetovanje, tisk ipd.), ponudimo kratko brezplačno predstavitev na naši spletni strani http//www.vojnik.si v posebni rubriki, ki jo bomo odprli v ta namen. Kratka predstavitev naj bi vsebovala naziv gospodarskega subjekta, kontaktne podatke, naslov morebitne spletne strani in opis storitev, ki jih ponujate.

V primeru, da ste zainteresirani za predstavitev, prosim, da izpolnite obrazec, ki je v prilogi, in ga čim prej posredujete v elektronski obliki ali pisno na spodaj navedene naslove.

Izpolnjene obrazce pričakujemo najkasneje do 1. 5. 2013 na elektronski naslov: gospodarstvo@vojnik.si ali petra@vojnik.si ali na naš naslov: Občina Vojnik, Keršova ulica 8, 3212 Vojnik.

 

V koliko se bo pokazalo, da je zanimanje za predstavitev veliko, bomo v prihodnje pripravili to predstavitev tudi v tiskani izdaji in jo obdobno posredovali vsem gospodinjstvom v občini Vojnik.

S tem ko bomo prejeli izpolnjen obrazec, smatramo, da dovoljujete objavo vaših podatkov.

 

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo: 03 78 00 640/647/621 ali 051 315 841 (Petra Pehar Žgajner).

Podatke bomo objavljali postopoma znotraj posamezne registrirane dejavnosti. Objavljeni boste po abecednim zaporedju naziva podjetja.

 

Veselimo se vašega sodelovanja.

 

Občina Vojnik

Oglejte si tudi