Logo MojaObčina.si

Vojnik

DANES
18°C
-5°C
JUTRI
16°C
-5°C
Deli
5563

Dodelitev nagrad za dosežke športnikov s stalnim prebivališčem v občini Vojnik

Odbor za družbene dejavnosti bo tudi v letu 2018 v skladu s sprejetimi merili za dodelitev nagrad za športne dosežke obravnaval športne dosežke športnikov posameznikov ali športnikov, ki tekmujejo v ekipnih športih v društvih s sedežem zunaj naše občine.

Odbor bo upošteval športne dosežke iz tekočega leta, sredstva za nagrade športnikom s stalnim prebivališčem v občini Vojnik pa so zajeta v letnem programu športa, ki ga sprejme občinski svet.

 

Za sredstva športnih nagrad lahko zaprosijo matični klubi tekmovalcev; in sicer za tekmovalce, ki so občani občine Vojnik in so dosegli eno od prvih treh mest na državnem prvenstvu, evropskem in svetovnem prvenstvu ali na olimpijskih igrah. Šolska državna tekmovanja niso zajeta v teh merilih in zanje Občina Vojnik ne dodeljuje nagrad.

 

Za vse športnike, naše občane, ki so/bodo v letu 2018 dosegli takšne uvrstitve, naj torej njihov matični klub na Občino Vojnik naslovi vlogo z dokazili o rezultatih.

 

Za več informacij lahko pokličete Urško Mužar po telefonu na št. 03/78-00-623 ali pošljete elektronsko pošto na urska@vojnik.si.

 

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!